Libnet.ro
UNICEF

21:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 7 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 7 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Joi, 7 februarie, vremea va fi normala termic. Cerul va fi temporar noros si numai izolat, mai ales in regiunile sudice, vor fi precipitatii slabe, fulguieli sau lapovita, cu precadere in prima parte a. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 6 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 6 februarie, valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior, insa cele nocturne vor marca o scadere in cea mai mare parte a tarii. Cerul va avea innorari.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 5 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Valorile termice vor marca o scadere si in sudul, centrul si estul tarii. Cerul va avea innorari si va ploua local in sud-vest si nord-vest, iar in restul teritoriului doar izolat vor fi burnite sau.

VREMEA. Prognoza meteo pentru intervalul 4-10 februarie. De cand se strica vremea

Vremea ramane calda la inceputul saptamanii viitoare, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, precizand ca temperaturile continua sa fie mai mari decat mediile climatologi.

VREMEA. Prognoza meteo, 4 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior, cu precadere in vestul si in nord-vestul tarii, unde se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, in timp ce in restul .

VREMEA. Prognoza pentru perioada 11-18 februarie. Ce anunta meteorologii despre iarna

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis luni, prognoza meteo pentru perioada 4-17 februarie. Prognoza a.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarea perioada

Meteorologii au emis prognoza meteo pe o luna. Acestia sustin ca temperaturile vor fi pozitive in perioada urmatoare, dar ca vor mai exista fluctuatii ale mercurului in termometre.

Prognoza meteo pe doua saptamni: Temperaturi oscilante si precipitatii slabe n perioada 4-17 februarie

In urmatoarele doua saptamani temperaturile vor oscila, scazand in a doua saptamana de prognoza, in timp ce precipitatiile vor fi slabe cantitativ si prezente in majoritatea regiunilor, reiese din prognoza meteo publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelul Mihail pentru 7 februarie. Berbecii sunt protejati de divinitate, Gemenii invata din lectiile de viata

Iata pentru JOI 7 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti.

VREMEA. Meteorologii au facut anuntul. Scapam sau nu de iarna in perioada 7-25 februarie

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis luni, prognoza meteo pentru perioada 4-17 februarie. Prognoza a.

Prognoza meteo: Iarna se intoarce. Cand se schimba vremea, cat scad temperaturile si unde lovesc ninsorile

Pana pe 17 februarie, conform meteorologilor, vremea se va mentine calda, cu temperaturi in jurul valorii de 15 grade Celsius, in prima parte de intervalului. Din weekend insa vremea intra intr-un proces de racire, urmand ca din a doua saptamana temperaturile sa urce din nou spre 10. 11 grade.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )