Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo pentru intervalul 4-10 februarie. De cand se strica vremea

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru intervalul 4-10 februarie. De cand se strica vremea

Vremea ramane calda la inceputul saptamanii viitoare, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, precizand ca temperaturile continua sa fie mai mari decat mediile climatologi. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vineri, 1 februarie, vremea se va incalzi usor fata de intervalul anterior in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si pe arii restranse ploi in general slabe,.

VREMEA. Prognoza meteo, 4 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Valorile termice vor marca o scadere fata de intervalul anterior, cu precadere in vestul si in nord-vestul tarii, unde se vor apropia de mediile climatologice specifice perioadei, in timp ce in restul .

Prognoza meteo. Temperaturi de primavara in mijlocul iernii. Un val de praf saharian vine peste Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a anunat prognoza meteo pentru weekendul 2-3 februarie. Se anunta temperaturi de 17 grade si un nor de praf saharian care vine peste Romania. La acest sfarsit.

Prognoza meteo pe doua saptamni: Temperaturi oscilante si precipitatii slabe n perioada 4-17 februarie

In urmatoarele doua saptamani temperaturile vor oscila, scazand in a doua saptamana de prognoza, in timp ce precipitatiile vor fi slabe cantitativ si prezente in majoritatea regiunilor, reiese din prognoza meteo publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

VREMEA. Vesti bune pentru romani. Meteorologii au anuntat temperaturi record in acest weekend

Administratia Nationala de Meteorologie a anunat prognoza meteo acest weekend. Vor urma temperaturi de 17 grade si un nor de praf saharian care vine peste Romania. Precipitatiile vor.

Prognoza meteo: Cand se intoarce iarna. Unde lovesc ploile si lapovita si cat de frig se anunta

Vremea se incalzeste in cea mai mare parte a tarii, fiind prognozate temperaturi peste normalul perioadei. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), cerul va fi variabil si sunt posibile ploi in extremitatea de sud-est a teritoriului si in nord-vest. De marti vine frigul.

Prognoza meteo: Saptamna viitoare, temperaturi mai mari dect mediile climatologice. n Capitala vor fi 13 grade

Vremea ramane calda la inceputul saptamanii viitoare, anunta reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, precizand ca temperaturile continua sa fie mai mari decat mediile climatologice pentru aceasta perioada. Valoarea maxima va fi in jur de 15 grade Celsius in Sudul si Centrul tarii.

VREMEA. Temperaturi neasteptat de ridicate pentru februarie. Cand se intoarce iarna

Saptamana incepe cu temperaturi ridicate pentru luna februarie. Luni vom avea maxime de 15,16 grade in sud si in centrul tarii. in vestul tarii va fi vreme inchisa, se raceste.

HOROSCOP. Mesajele Arhanghelului Mihail pe zodii pentru luni 4 februarie 2019. Berbecii au provocari din partea propriului corp, Gemenii dau dovada de bunatate

Iata pentru LUNI 4 februarie 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )