Libnet.ro
UNICEF

18:15

VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 februarie. Vesti inedite de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 15 februarie. Vesti inedite de la meteorologi

VREMEA. Prognoza meteo pentru 14 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Joi, 14 februarie, vremea va fi in general normala sub aspect termic. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 9 grade, iar cele minime intre -3 si 3 grade, mai scazute in depresiuni. Cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 12 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 12 februarie, vremea se va raci, iar valorile termice se vor situa in jurul mediilor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre .

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 16-17 februarie. Meteorologii anunta temperaturi de primavara

VREMEA. Prognoza speciala pentru 12-13 februarie, transmisa de meteorologi. Ce se va intampla in Bucuresti la noapte

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o prognoza speciala pentru noaptea de 12 spre 13 februarie, in Bucuresti. Vremea va fi inchisa si se vor semnala precipitatii.

HOROSCOP. Mesajul Arhanghelul Mihail pentru 15 februarie, pentru toate zodiile. Berbecii ar trebui sa se foloseasca de imaginatie, Gemenii de simtul umorului

Iata pentruVINERI 15 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

VREMEA. Prognoza meteo 13 februarie. Vesti proaste de la meteorologi

Miercuri, 13 februarie, valorile termice se vor situa in jurul mediilor caracteristice perioadei in cea mai mare parte a tarii, doar usor mai coborate in centru, iar noaptea si in sud. Vor fi.

VREMEA. Prognoza pentru perioada 15-25 februarie. Meteorologii au facut anuntul. Scapam sau nu de iarna

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis prognoza meteo pentru perioada 15-25februarie. Prognoza a.

VREMEA. Meteorologii au facut anuntul. Scapam sau nu de iarna in perioada 15-25 februarie

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a raspuns la intrebarea de pe buzele tuturor, daca am scapat sau nu de iarna. S-a emis prognoza meteo pentru perioada 15-25februarie. Prognoza a.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. O zi speciala! Berbecii au parte de intalniri placute, Gemenii trebuie sa se fereasca sa ia decizii

Iata horoscopul zilei de VINERI 15 FEBRUARIE 2019; atmosfera dedicata iubirii persista si azi si in weekendul ce incepe. Valentines Day a molipsit si planetele iar Marte, planeta actiunii.

CALENDAR ORTODOX, 15 februarie. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

CALENDAR ORTODOX, 15 februarie. Onisim a fost unul dintre cei 70 de Apostoli ai Mantuitorului. In tinerete a fost rob al lui Filimon, un crestin din orasul Colose. Onisim, gresindu-i acestuia, a fugit la Roma, unde va fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2579 seconds )