Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vremea. Prognoza meteo pentru luni, 17 februarie. Temperaturi incredibile pentru aceasta perioada

Antena3 Antena3,
Vremea. Prognoza meteo pentru luni, 17 februarie. Temperaturi incredibile pentru aceasta perioada

Potrivit meteorologilor, vremea va fi in general frumoasa si mult mai calda decat normal in a doua decada a lunii februarie in cea mai mare parte a tarii, dar in special in zonele de deal si de munte. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru duminica, 16 februarie. Ultimele informatii de la ANM

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de duminica, 16 februarie. Vremea va deveni din ce in ce mai frumoasa, insa cerul va avea unele innorari. Valorile termice maxime sunt in crestere, iar la inceputul saptamanii se vor inregistra 1516 grade Celsius la amiaza. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru duminica, 16 februarie Specialistii .

Vremea. Prognoza meteo pentru 15 februarie. Temperaturi peste normalul perioadei

Valorile termice diurne se vor situa peste cele normale la mijlocul lunii februarie in majoritatea zonelor, astfel ca cele maxime se vor incadra 4 si 14 grade.

Prognoza meteo pentru weekend, 15-16 februarie. Avertizarile meteorologilor ANM

Specialistii de la Asministratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru weekend. Care vor fi maximele si minimele pentru zilele de 15 si 16 februarie? Cum va fi vremea in toata tara? Prognoza meteo ANM pentru weekend: 15-16 februarie Conform specialistilor, vremea va fi calda. Cerul va avea innorari si precipitatii pe timp de zi, .

Vremea se va mentine calda, indeosebi in jumatatea de sud a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Prognoza meteo pentru 14, 15 si 16 februarie 2020.

Prognoza meteo. Vremea va fi calda pentru aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii

Prognoza meteo pentru 16, 17 si 18 februarie 2020.

HOROSCOP rune 17 februarie. Racii trebuie sa scape de anxietate, Varsatorii au parte de noi perspective

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru LUNI 17 FEBRUARIE 2020.

Prognoza meteo 15 februarie 2020. Vremea se incalzeste, dar va mai ploua

Agentia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de sambata, 15 februarie, iar vestile sunt destul de bune. Vremea se va mentine calda, mai ales in jumatatea de sud a tarii. Ziua, cerul va fi mai mult noros in nordul, centrul si estul tarii si temporar noros in rest, iar noaptea va deveni .

HOROSCOP RUNE cu Mihai Voropchievici, pentru saptamana 17 - 23 februarie. Berbecii sunt tensionatii, Taurii sunt sfatuiti sa uite necazurile

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 17 februarie - 23 februarie 2020.

HOROSCOP RUNE cu Mihai Voropchievici, pentru saptamana 17 - 23 februarie. Berbecii sunt tensionati, Taurii sunt sfatuiti sa uite necazurile

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 17 februarie - 23 februarie 2020.

Prognoza meteo 14 februarie 2020. Vreme neobisnuita in urmatoarea perioada

Pentru perioada 12-14 februarie 2020, cei de laANM anunta schimbarifoarte mari de temperatura. in majoritatea regiunilor exista sanse de precipitatii, iar valorile diurne se vor situa peste cele climatologic specifice datei din calendar. Prognoza meteo 14 februarie 2020 Pentru perioada 12-14 februarie 2020, cei de laANM anunta schimbarifoarte mari de temperatura. in majoritatea regiunilor exista .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )