Libnet.ro
UNICEF

09:46

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 30 ianuarie. Nu scapam de precipitatii

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 30 ianuarie. Nu scapam de precipitatii

Joi, 30 ianuarie, vremea va fi in general inchisa, iar local si temporar vor fi precipitatii. Acestea vor fi mixte la munte, in timp ce, in restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare. continuă pe Antena3

Vremea. Prognoza meteo pentru saptamana viitoare. Cand scapam de ploaia inghetata

Vremea. Meteorologii ANM vin cu vesti bune in ceea ce priveste prognoza meteo, mai ales daca ne referim la partea a doua a saptamanii viitoare. Vremea. Temperaturile vor creste pana la.

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 28 ianuarie - 25 februarie. De cand se incalzeste vremea

Administratia Nationla de MeteorologieANM) a publicat prognoza pentru perioada 28 ianuarie - 25 februarie. Potrivit estimarilor, se va incalzi, iar temperaturile vor fi mai ridicate decat in mod.

VREMEA. Prognoza METEO pentru 29, 30 si 31 ianuarie 2019

Vremea va fi in general inchisa. Temporar se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ploaie, in general slabe cantitativ, ziua in Banat, Oltenia, local in Muntenia si Transilvania si pe arii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 28 ianuarie. Veste incredibila de la meteorologi

Luni. 28 ianuarie, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult noros, exceptand nord-vestul si centrul, unde in cursul zilei va fi variabil. indeosebi spre.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marti, 29 ianuarie. Vesti proaste de la meteorologi

Marti, 29 ianuarie, vremea va fi in general inchisa. Temporar se vor semnala precipitatii, predominant sub forma de ploaie, in general slabe cantitativ, ziua in Banat, Oltenia, local in Muntenia si.

VREMEA. Prognoza METEO pentru 28, 29, 30 si 31 ianuarie 2019

Cerul va fi variabil si vor fi ploi slabe pe spatii relativ extinse in Transilvania, Maramures, Banat si Crisana, iar local si in Oltenia. Vantul va sufla in general moderat in Banat, Moldova si .

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Temperaturile cresc semnificativ

Primele zile din luna februarie vor aduce valori termice in crestere in majoritatea zonelor tarii, cu temperaturi maxime ce vor atinge chiar si 14 grade in Crisana, in timp ce probabilitatea de.

Horoscopul zilei pentru MIERCURI 30 IANUARIE. Moment astral important dat de Mercur si Soare!

Astazi este o zi mare astrologic Mercur este in conjunctie cu Soarele in Varsator si, in sfarsit, claritatea rasare. Este un moment important in care bucatile de puzzle sunt la vedere si se aseaza frumos de la sine.

VREMEA. Prognoza meteo pentruurmatoarele patru saptamani.Valori termice peste normele perioadei

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani, valori termice in general peste cele specifice acestui interval, la nivelul intregii tari, in timp ce la capitolul precipitatii,.

Prognoza meteo. Vremea se incalzeste in urmatoarele saptamani. Exista pericol de inundatii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit meteorologilor, se va inregistra o incalzire semnificativa a vremii. Vestile sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )