Libnet.ro
UNICEF

13:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 1-10 martie. Scapam sau nu de ninsori?

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 1-10 martie. Scapam sau nu de ninsori?

Prognoza meteo ANM aduce vesti foarte neplacute pentru intraga tara. Luna martie soseste cu precipitatii puternice in toata tara. La munte se va asterne un nou strat de zapada. Administratia. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iarna isi face bagajele

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 28 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Joi, 28 februarie, vremea se va incalzi, astfel in cea mai mare parte a tarii se vor inregistra valori termice peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 februarie. Vesti surpriza de la meteorologi

Luni, 25 februarie, vremea se va incalzi fata de intervalul anterior si va fi predominant frumoasa. Dupa o dimineata deosebit de rece, local geroasa, valorile termice vor avea maxime ce se.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 25 februarie, vremea se va incalzi fata de intervalul anterior si va fi predominant frumoasa. Dupa o dimineata deosebit de rece, local geroasa, valorile termice vor avea maxime ce se.

VREMEA. Prognoza meteo pentru ultima zi de iarna

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat pentru joi o vreme calda, mai ales in zona Moldovei, unde temperaturile vor marca o crestere semnificativa fata de ziua precedenta, cu pana la 9-10 g.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 februarie. Precipitatii mixte si vant puternic in mai multe regiuni

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat pentru27 februarievreme placuta din punct de vedere termic, insa se aduna cativa nori in jumatatea de est, unde vor mai fi posibile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 27 februarie. Vestile bune de la meteorologi se mai lasa asteptate

Miercuri, 28 februarie, in cea mai mare parte a tarii valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in est, sud-est si centru, unde mai ales ziua,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 februarie. Vesti inedite de la meteorologi

Marti, 26 februarie, cerul, variabil ziua, se va innora treptat incepand cu orele serii in majoritatea regiunilor, iar local si temporar in cele nordice, centrale si estice, precum si la munte se vor sem.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturi maxime de pna la 15 grade si precipitatii ncepnd din 1 martie

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii tari, se arata in prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 25 februarie - 10 martie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Agerpres.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi primavaratice in urmatoarele doua saptamani, arata prognoza meteo intocmita de specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in perioada 25 februarie - 10 martie 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )