Libnet.ro
UNICEF

10:15

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 februarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Luni, 25 februarie, vremea se va incalzi fata de intervalul anterior si va fi predominant frumoasa. Dupa o dimineata deosebit de rece, local geroasa, valorile termice vor avea maxime ce se. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 25 februarie. Vesti surpriza de la meteorologi

Luni, 25 februarie, vremea se va incalzi fata de intervalul anterior si va fi predominant frumoasa. Dupa o dimineata deosebit de rece, local geroasa, valorile termice vor avea maxime ce se.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Vineri, 22 februarie, vremea va fi in general inchisa, se va raci si va deveni vantoasa in cea mai mare parte a tarii. Se vor semnala precipitatii ziua pe arii extinse, iar seara si noaptea in.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iarna isi face bagajele

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 22-23 februarie, in Capitala. Bucurestenii trebuie sa evite sa iasa din casa

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu vesti proaste pentru locuitorii Capitalei, pentru zilele de 22 si 23 februarie. Vineri, dupa amiaza, vremea se va raci si va deveni.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 23-24 februarie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Sambata, 23 februarie, vremea va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii, geroasa dimineata si noaptea in nord, centru si local in rest. Valorile termice vor avea abateri negative, in gener.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminica, 24 februarie. Veste neasteptata de la meteorologi

Duminica, 24 februarie, vremea se va incalzi fata de ziua precedenta, dar va ramane mai rece decat in mod normal la aceasta data, chiar geroasa dimineata indeosebi in nordul si centrul.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Meteorolog: Ne asteptam la vreme deosebit de calda

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, sambata, ca pe data de 1 martie, temperaturile vor fi ridicate, in mare parte a tarii. Venim cu vesti bune. Dupa acest.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamni: Temperaturi maxime de pna la 15 grade si precipitatii ncepnd din 1 martie

Media maximelor termice prognozate pentru urmatoarele doua saptamani va ajunge, in anumite intervale, si la 15 grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor aparea dupa 1 martie, la nivelul intregii tari, se arata in prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 25 februarie - 10 martie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, scrie Agerpres.

PROGNOZA METEO Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Temperaturile vor fi primavaratice in urmatoarele doua saptamani, arata prognoza meteo intocmita de specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in perioada 25 februarie - 10 martie 2019.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 februarie. Taurii au nevoie de romantism, Gemenii au parte de iubire neconditionata

Iata pentruLUNI 25 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )