Libnet.ro
UNICEF

07:45

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 2-5 mai. Schimbari de ultima ora de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 2-5 mai. Schimbari de ultima ora de la meteorologi

Vremea se va ameliora ca aspect, cateva averse slabe de ploaie urmand sa mai cada local doar in regiunile din sud si sud-est. Vantul va sufla moderat in jumatatea vestica a tarii si slab pana. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 2 mai. Vestile proaste de la meteorologi nu se opresc inca

Joi, 2 mai, vremea va fi usor instabila, iar valorile termice vor fi in crestere usoara fata de ziua precedenta devenind apropiate de mediile multianuale in majoritatea.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1 mai. Vesti neasteptate de la meteorologi

Miercuri, 1 mai, vremea se va mentine in general instabila, iar in cea mai mare parte a tarii valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Vor fi innorari temporar accentuate si mai ales ziua, .

VREMEA. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare. De cand scapam de ploi si vijelii

Joi, 2 mai, vremea va fi usor instabila, iar valorile termice vor fi in crestere usoara fata de ziua precedenta devenind apropiate de mediile multianuale in majoritatea regiunilor. Astfel,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 30 aprilie. Vesti extrem de proaste de la meteorologi

Marti, 30 aprilie, vremea va fi in general instabila si mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data in regiunile intracarpatice. Cerul va avea innorari si se vor semnala averse si descarcari el.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 29 aprilie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Luni, 29 aprilie, ziua, cerul va fi variabil cu innorari temporare si ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, pe arii restranse cu precadere in nord-vest si in zona.

VREMEA. Prognoza meteo pana pe 5 mai

Vremea se va ameliora ca aspect, cateva averse slabe de ploaie urmand sa mai cada local doar in regiunile din sud si sud-est. Vantul va sufla moderat in jumatatea vestica a tarii si slab pana la moderat i.

VREMEA. Prognoza meteo pana pe 4 mai. Cer noros si precipitatii

Cerul va fi mai mult noros in nordul, vestul si in centrul tarii si se vor semnala averse insotite de descarcari electrice. in zonele montane inalte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va prezenta.

ANM vine cu vesti ingrijoratoare Cum va fi vremea pe 1 Mai. Prognoza meteo pentru Ziua Muncii

Pentru 1 Mai, meteorologii anunta vreme instabila in mai multe zone din tara, inclusiv pe litoral. Asta inseamna ca vremea iti va da planurile peste cap si te poti astepta la precipitatii. in unele zone sunt asteptate chiar acumulari mari de apa in urma ploilor. Instabilitatea vremii se resimte inca de la finalul lunii aprilie.

Vremea se schimba radical! Prognoza meteo pentru weekend

Valorile termice vor continua sa creasca usor vineri, astfel incat vremea va deveni calda in majoritatea zonelor tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate, averse si descarcari el.

ANM schimba prognoza meteo. Cum va fi vremea pe litoral de 1 Mai

O noua racire a vremii anunta meteorologii pentru urmatoarele zile. Cei care isi vor continua vacanta de Paste cu cea de 1 Mai trebuie sa stie ca se vor confrunta si cu reprize de ploaie. Prognoza prezentata de Administratia Nationala de Meteorologie arata ca vremea se va raci in urmatoarele zile in majoritatatea regiunilor. Sunt [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )