Libnet.ro
UNICEF

17:00

ANM schimba prognoza meteo. Cum va fi vremea pe litoral de 1 Mai

Playtech Playtech,
ANM schimba prognoza meteo. Cum va fi vremea pe litoral de 1 Mai

O noua racire a vremii anunta meteorologii pentru urmatoarele zile. Cei care isi vor continua vacanta de Paste cu cea de 1 Mai trebuie sa stie ca se vor confrunta si cu reprize de ploaie. Prognoza prezentata de Administratia Nationala de Meteorologie arata ca vremea se va raci in urmatoarele zile in majoritatatea regiunilor. Sunt [] . continuă pe Playtech

ANM schimba prognoza meteo. Cum va fi vremea pe litoral dar si la munte de 1 Mai

O noua racire a vremii anunta meteorologii pentru urmatoarele zile. Cei care isi vor continua vacanta de Paste cu cea de 1 Mai trebuie sa stie ca se vor confrunta si cu reprize de ploaie. Prognoza prezentata de Administratia Nationala de Meteorologie arata ca vremea se va raci in urmatoarele zile in majoritatatea regiunilor. Sunt [] .

ANM schimba prognoza meteo. Unde va fi cod galben de ploi si ce se intampla cu vremea de Paste si 1 Mai

Daca pleci in minivacanta de Paste si 1 Mai, ar trebui sa stii ca vremea va fi capricioasa. Va fi soare in multe zone, dar vor aparea si ploile, unele chiar torentiale. Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intreaga tara, de sambata dupa-amiaza, pana duminica la ora 18. in 25 [] .

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paste si de 1 mai

Vremea din perioada minivacantei de Paste si 1 Mai va fi oscilanta, cu intervale de timp cu soare, dar si cu perioade in care ploile isi vor face simtita prezenta, chiar daca doar trecator, potrivit meteorologului de serviciu al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

VREMEA DE iNVIERE. Prognoza meteo pentru noaptea de inviere

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabil in aproximativ.

Prognoza meteo: Cat de cald se face. Unde se anunta ploi si in ce zone va ninge

Vremea se incalzeste in urmatoarea perioada, insa nu scapam de ploi. in timp ce in mare parte din tara temperaturile cresc, sunt si zone unde se anunta raciri accentuate. Estimarea Administratiei Nationale de MeteorologieANM) valabila pana pe 5 mai si este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 28 aprilie. Cum va fi vremea de Paste

Duminica, 28 aprilie, in regiunile nordice, estice si centrale vremea va fi usor instabila, se va raci fata de intervalul anterior, cerul va fi temporar noros si mai ales ziua se vor semnala ploi s.

VREMEA. Prognoza meteo din batrani pentru luna mai

VREMEA din batrani, cu MihaiVoropchievici. Luna mai debuteaza cu vreme frumoasa. VREMEAin perioada 1-4 mai este senin, vremea este frumoasa. Din data de 5 pana in 9 e racoare, din 10 pana i.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 29 aprilie. Vesti tot mai proaste de la meteorologi

Luni, 29 aprilie, ziua, cerul va fi variabil cu innorari temporare si ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice, pe arii restranse cu precadere in nord-vest si in zona.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 26 aprilie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vremea va fi in general frumoasa si mult mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data, indeosebi in vestul, centrul si nordul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari si ploi slabe,.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 aprilie. Vesti proaste de la meteorologi

Sambata, 27 aprilie, vremea va deveni instabila in regiunile din jumatatea vestica a teritoriului, unde si valorile termice vor fi in scadere fata de ziua precedenta; vor fi innorari temporar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )