Libnet.ro
UNICEF

21:00

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Nu scapam de ploi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Nu scapam de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 6 august, prognoza meteo pentru perioada 6-19 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in toate. continuă pe Antena3

METEO. Prognoza pentru urmatoarele doua saptamani: Nu scapam de ploi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni, 6 august, prognoza meteo pentru perioada 6-19 august, astfel ca putem afla cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani, in toate.

Prognoza meteo. Pentru doua saptamani, caldurile de peste 30 de grade nu parasesc Romania. Ploi razlete, mai frecvente dupa jumatatea lunii august

Conform estimarilor facute de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), in urmatoarele doua saptamani, Romania va fi ceva mai ferita de temperaturile de peste 35 de grade Celsius, insa se vor inregistra temperaturi care vor depasi adeseori 30 de grade Celsius, in mai toate regiunile tarii. Spre sfarsitul intervalului, temperaturile vor intra in scadere si ploile isi vor face simtita prezenta din ce in ce mai mult.

Romania ARDE! Meteorologii AVERTIZEAZA: Temperaturi CANICULARE in urmatoarea perioada

ANM a transmis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani 6-19 august 2018. BANAT Vremea va fi calduroasa in orele amiezilor aproape pe tot parcursul celor doua saptamani ale intervalului de.

Prognoza meteo: Ploile puternice lovesc din nou. Unde se anunta furtuni violente, ce regiuni vor fi afectate de fenomenele extreme si cand se indreapta vremea

Caldura sufocanta, dar si ploi, insotite de grindina si descarcari electrice. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele zile. Specialistii ANM anunta ca saptamana incepe cu ploi in nordul tarii, nelipsite in aceasta vara, care ulterior se extind si in restul tarii. De alfel, precipitatiile nu lipesc toata luna august.

Prognoza meteo: Val de praf saharian peste Romania. Ce anunta meteorologii, unde loveste canicula si cand revin ploile

Vremea va deveni din ce in ce mai calda, iar precipitatiile isi vor restrange aria de acoperire, semnalandu-se doar local, dupa-amiaz asi seara in sud-evestul tarii si izolat in rest. Meteorologii vin insa si cu veste proasta: un val de praf saharian va lovi Europa in urmatoarele zile, fenomenul resimtindu-se si in Romania la o scara mai mica.

Prognoza meteo. Vreme calda, cu temperaturi maxime de pana la 35 grade Celsius in weekend

Meteorologii anunta ca in acest sfarsit de saptamana, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi maxime de pana la 30-32 de grade Celsius, iar izolat vor fi inregistrate chiar 35 de grade. in Capitala si pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )