Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Vineri, 1 februarie, vremea se va incalzi usor fata de intervalul anterior in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si pe arii restranse ploi in general slabe,. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 31 ianuarie. Vesti neasteptate de la meteorologi

Joi, 31 ianuarie, vremea va fi in general inchisa, iar regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori, mai ridicate decat cele climatologic specifice datei in sud-est si apropiate de cele.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 30 ianuarie. Nu scapam de precipitatii

Joi, 30 ianuarie, vremea va fi in general inchisa, iar local si temporar vor fi precipitatii. Acestea vor fi mixte la munte, in timp ce, in restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare.

VREMEA. Prognoza meteo pentruurmatoarele patru saptamani.Valori termice peste normele perioadei

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele patru saptamani, valori termice in general peste cele specifice acestui interval, la nivelul intregii tari, in timp ce la capitolul precipitatii,.

Prognoza meteo. Temperaturi de primavara in mijlocul iernii. Un val de praf saharian vine peste Romania

Administratia Nationala de Meteorologie a anunat prognoza meteo pentru weekendul 2-3 februarie. Se anunta temperaturi de 17 grade si un nor de praf saharian care vine peste Romania. La acest sfarsit.

Horoscopul zilei pentru VINERI 1 FEBRUARIE. Atentie, zi dificila energetic!

Este o zi cu o intensitate energetica aparte, ni se recomanda sa fim prudenti, fara orgolii si cu capul la cutie. Conserva-ti energia pentru provocarea zilei. Te afli intr-o situatie provocatoare ? Sau poate esti.

Al doilea proces intentat de MApN presedintelui Iohannis, amnat pentru 12 februarie

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, marti, pentru 12 februarie, un al doilea proces in care Ministerul Apararii Nationale solicita suspendarea si anularea decretului semnat de presedintele Klaus Iohannis prin care a fost prelungit mandatul sefului Statului Major al Apararii SMAp), generalul Nicolae Ciuca, informeaza Agerpres.

Prognoza meteo: Romania, lovita de precipitatii. Unde se anunta prapad, in ce regiuni cresc anormaltemperaturile

Vremea se anunta calda in urmatoarea luna, iar precipitatiile abundente vor pune stapanire pe Romania. Meteorologii estimeaza valori termice in general peste cele specifice acestui interval, la nivelul intregii tari, in timp ce la capitolul precipitatii, acestea se anunta excedentare dupa data de 4 februarie, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Un val de aer cald loveste Romania. Unde vine primavara in mijlocul iernii si cand revin ninsorile

Vremea o ia razna. Dupa episodul de inghet care a paralizat Romania vine un proces de incalzire. Meteorologii anunta maxime de 15 grade, temperaturi anormale pentru aceasta perioada a anului. Astfel, incepand de miercuri, temperaturile vor depasi 10 grade Celsius in majoritatea regiunilor. Maximul termic se va inregistra, duminica 3 februarie, cand temperatura va atinge 15 grade Celsius.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )