Libnet.ro
UNICEF

10:15

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 2-3 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 2-3 martie. Vesti proaste de la meteorologi

Sambata, 2 martie,vremea se va raci, astfel incat valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei, usor mai scazute in nord-estul tarii. Astfel, temperaturile maxime vor. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 28 februarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Joi, 28 februarie, vremea se va incalzi, astfel in cea mai mare parte a tarii se vor inregistra valori termice peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in a doua parte a.

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 martie. Cum va fi prima zi de primavara

Vineri, 1 martie, in sud-vestul si sudul tarii vremea va fi calda pentru inceputul lunii martie, iar in rest valorile termice vor fi mai scazute decat in ziua precedenta. Cerul va fi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru weekendul 2-3 martie. Temperaturile scad brusc

VREMEA. Prognoza meteo pentru perioada 1-10 martie. Scapam sau nu de ninsori?

Prognoza meteo ANM aduce vesti foarte neplacute pentru intraga tara. Luna martie soseste cu precipitatii puternice in toata tara. La munte se va asterne un nou strat de zapada. Administratia.

VREMEA. Prognoza meteo pentru ultima zi de iarna

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat pentru joi o vreme calda, mai ales in zona Moldovei, unde temperaturile vor marca o crestere semnificativa fata de ziua precedenta, cu pana la 9-10 g.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 27 februarie. Precipitatii mixte si vant puternic in mai multe regiuni

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat pentru27 februarievreme placuta din punct de vedere termic, insa se aduna cativa nori in jumatatea de est, unde vor mai fi posibile.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 27 februarie. Vestile bune de la meteorologi se mai lasa asteptate

Miercuri, 28 februarie, in cea mai mare parte a tarii valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in est, sud-est si centru, unde mai ales ziua,.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea se raceste n toata tara, n Bucuresti vor fi maxim 9 grade

Vremea se raceste in acest weekend, cand vor fi temperaturi ce nu vor depasi 9 grade Celsius in Bucuresti, sau 14 grade in Oltenia, informeaza reprezentantii ANM. Meteorologii spun insa ca temperaturile sunt normale pentru inceputul lunii martie.

Prognoza meteo pentru weekend-ul 2-3 martie. Vremea va fi racoroasa si sunt anuntate precipitatii

Sunt vesti foarte bune din partea meteorologilor saptamana viitoare. Vor fi aproximativ 24 de grade, iar in Capitala trece de 20 de grade. Sambata vremea va fi mai racoroasa si cu un aspect destul de.

Prognoza meteo: Se strica vremea in weekend. Ce anunta meteorologii

Vremea se strica in weekend, cand vor fi temperaturi ce nu vor depasi 9 grade Celsius in Bucuresti, sau 14 grade in Oltenia, iar precipitatiile isi vor face aparitia in mai multe regiuni, au anuntat reprezentantii ANM. Meteorologii spun insa ca temperaturile sunt normale pentru inceputul lunii martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )