Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea se raceste brusc. Prognoza meteo speciala pentru weekend, in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Vremea se raceste brusc. Prognoza meteo speciala pentru weekend, in Bucuresti

Bucurestenii vor avea parte de vreme rece pentru sfarsitul lunii octombrie, cu temperaturi de 5 - 7 grade si ploi, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Cand vine iarna. Unde se strica vremea, cat de frig se face

Vremea se mentine calda la sfarsitul lunii octombrie, dar cu precipitatii. La munte se anunta lapovita si chiar ninsoare la altitudini mai mari. Din a doua saptamana a lunii noiembrie, vremea se raceste. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani.

Meteo. Toamna isi intra in drepturi, se strica vremea! Vesti proaste pentru weekend

Specialistii de la Adminstratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza. Toamna isi intra serios in drepturi, iar vremea se va strica in viitorul foarte apropiat. Ce ne asteapta in weekend? Prognoza meteo: toamna se face simtita. Cum va fi vremea in weekend? Specialistii au emis prognoza pentru acest weekend. Dupa temperaturi mai calde decat .

Prognoza meteo, azi, 28 octombrie 2020. Vremea se va mentine calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 28 octombrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va mentine calda pentru sfarsitul lunii octombrie. Prognoza.

Prognoza meteo, azi, 29 octombrie 2020. Izolat vor fi posibile ploi slabe sau burnita

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 29 octombrie 2020. Potrivit acestora, la inceputul zilei, in regiunile sudice si estice, izolat vor mai fi posibile.

Prognoza meteo, azi, 27 octombrie 2020. in sudul si in centrul tarii va fi ceata

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 27 octombrie 2020. Potrivit acestora, in sudul si in centrul tarii va fi ceata, asociata izolat cu.

Prognoza meteo: Un val de frig loveste Romania. Unde sunt asteptate ninsori

Vremea se incalzeste usor in urmatoarele zile, insa la sfarsitul saptamanii se anunta o racire accentuata. La munte sunt asteptate lapovite si ninsori. Conform prognozei Administratiei ationale de MeteorologieANM), valabila pana pe 8 noiembrie, in ultima decada a lunii octombrie vom avea parte de vreme placuta. Din 30 octombrie se intoarce vremea rea.

Prognoza meteo: Vine frigul. Unde se anunta ninsori si ce regiuni vor fi lovite de ploi

Si joi mai avem parte de o zi cu temperaturi placute, pentru ca de vineri frigul se instaleaza in toata tara. Temperaturile vor scadea accentuat,cu 10 grde mai putin, iar in zona montana se vor semnala precipitatii mixte. in celelalte regiuni va ploua pe arii extinse.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )