Libnet.ro
UNICEF

06:00

Prognoza meteo: Cand vine iarna. Unde se strica vremea, cat de frig se face

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand vine iarna. Unde se strica vremea, cat de frig se face

Vremea se mentine calda la sfarsitul lunii octombrie, dar cu precipitatii. La munte se anunta lapovita si chiar ninsoare la altitudini mai mari. Din a doua saptamana a lunii noiembrie, vremea se raceste. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza meteo pentru urmatoarele 4 saptamani. continuă pe Adevărul

Cand vine iarna in Romania. ANM, anunt de ultima ora pentru toata tara

Specialistii de la Administratia Nationala a Romaniei au emis o noua prognoza. Cum e vremea in toata tara si cand va veni iarna in Romania? Care sunt detaliile indicate de specialisti pentru acest sezon rece? Anunt ANM: cand vine iarna in Romania? Vremea se mai mentine calda pana la finele lunii octombrie, iar ultima luna .

Alerta meteo ANM. Vine frigul in weekend: cum va fi vremea

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in acest weekend. Dupa cateva zile in care ne-am bucurat de temperaturi ridicate, vine frigul. ANM a emis alerta meteo. ANM a anuntat cum va fi vremea in acest weekend Vremea se anunta schimbatoare in zilele care urmeaza. Dupa o perioada cu temperaturi mai ridicate decat cele obisnuite, .

Prognoza meteo pentru iarna. Vine prapadul peste Romania: cum va fi vremea

Meteorologii au reusit sa realizeze prognoza meteo pentru iarna din acest an. Specialistii anunta pentru aceasta parte de lume temperaturi mai ridicate si o iarna mai blanda. Anul asta, o iarna blanda, spun specialistii Sezonul de iarna 20202021 va fi sub influenta unui ciclu puternic La Nina, care apare in Oceanul Pacific tropical. Acesta va .

Prognoza METEO 23 octombrie 2020. Anuntul meteorologilor cu privire la vremea din acest weekend

Meteorologii anunta un weekend cu vreme calda, cel putin pana duminica, atunci cand in anumite zone vremea se va mai raci. Vorbim despre nord-vestul tarii unde temperaturile vor scadea de la o zi la alta cu aproximativ 7-8 grade.

Prognoza meteo: Ce anunta meteorologii in weekend. Ce zone vor fi lovite de ploi

In timp ce in jumatatea de nord-vest a tarii vremea se strica sambata, 24 octombrie, in sud temperaturile vor fi in continuare ridicate. Conform Administratiei Nationale de meteorologieANM), in restul teritoriului, dimineata, pe alocuri va fi ceata in zonele joase, iar innorari temporare si izolat ploi slabe vor fi mai ales spre seara si in cursul noptii, cu precadere in Moldova, Oltenia si vestul si nordul Munteniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )