Libnet.ro
UNICEF

00:07

VREMEA o ia razna! Prognoza METEO pana la sfarsitul lunii

B1 B1,
VREMEA o ia razna! Prognoza METEO pana la sfarsitul lunii

Vesti bune pentru romani! Toamna calda se prelungeste pe teritoriul tarii noastre. Vremea va fi blanda pana spre sfarsitul lunii octombrie, conform ECMWF si GFS, transmiteSevere. continuă pe B1

Prognoza meteo pentru 18 octombrie. Vesti bune pentru inceput de weekend

in zonele joase din estul si sud-estul tarii, in primele ore ale zilei si noaptea va fi ceata sau nebulozitate joasa, pe arii restranse asociata cu burnita si posibil persistenta, dar in restul.

Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 19-20 octombrie. Ce se intampla cu vremea

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru zilele urmatoare, in care se incadreaza si mult asteptatul weekend. Ce se intampla cu vremea in zilele de 19 si 20 octombrie? Prognoza meteo ANM pentru weekend-ul 19-20 octombrie 2019 Nu mai e loc de incertitudini. Toamna si-a intrat pe deplin in drepturi, dar pana acum ne-am .

Prognoza meteo vineri, 17 octombrie. Cat mai tine vremea buna?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru vineri, 17 octombrie. Toata lumea se intreaba cat va mai tine vremea buna. Iata care sunt maximele pentru ziua de vineri, in toata tara! Prognoza meteo pentru vineri, 17 octombrie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru ziua de .

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 octombrie: Cer senin si temperaturi neobisnuite

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 16 octombrie. Se anunta o vreme frumoasa, cu cer senin si temperaturi care vor depasi valorile medii obisnuite pentru aceasta perioada a anului. Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 16 octombrie Meteorologii anunta ca vremea va fi frumoasa la nivelul intregii tari. in .

Prognoza meteo. Cat de cald se anunta. Ce regiuni vor fi acoperite de ceata si burnita, unde vor fi nopti friguroase

Vremea ramane deosebit de calda pentru data din calendar pana la sfarsitul saptamanii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade si 26 de grade, cel mai cald in vestul tarii. Dimineata, in estul si sudul tarii se vor semnala ceata si burnita.

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea de vara. Ce se anunta pentru urmatoarele zile, cat de frig se face noaptea

Cresterea anormala a temperaturilor la mijlocul lunii octombrie este pusa pe seama unui val de aer cald care strabate in aceasta perioada tara noastra. Conform meteorologilor, pana duminica, 20 octombrie, ne vom bucura de vreme calda. Frigul se intoarce de saptamana viitoare in toate regiunile.

Prognoza meteo 16 octombrie. Vesti neasteptate de la meteorologi

in estul si sud-estul tarii, local vor fi nori josi sau ceata indeosebi in primele ore ale intervalului si din nou noaptea, iar valorile termice se vor situa in general in jurul celor climatologic.

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea radical. in ce regiuni se ating maxime de vara si unde cade bruma

Pana la jumatatea saptamanii viitoare, vremea nu se va schimba. Va fi in continuare cald si nu se anunta precipitatii. Anuntul a fost facut, intr-o interventie la TVR, de catre Florinela Georgescu, director executiv la Administratia Nationala de Meteorologie.

Prognoza meteo: Romania, lovita de un val de aer rece si ploi. Cat de frig se anunta, ce regiuni vor fi cele mai afectate

Vremea anormal de calda pentru data din calendar se mentine si in urmatoarele zile. Valorile diurne se vor situa intre 20 si 26 grade, mai ridicate decat cele normale in special in Banat, Crisana, Muntenia si Oltenia. De saptamana viitoare insa, toamna isi intra in drepturi. Un val de frig loveste iar Romania, iar temperaturile maxime vor scadea cu pana la 8 - 10 grade. in peisaj, revin si ploile.

Prognoza meteo 19 octombrie. Vremea se va mentine in general frumoasa

Vremea se va mentine in general frumoasa si deosebit de calda, cu cer mai mult senin in vestul, sud-vestul, nord-vestul si centrul tarii, precum si in zonele montane. in restul regiunilor.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )