Libnet.ro
UNICEF

14:45

Vremea rea vine cu o veste dezastruoasa pentru toti cei cu centrale termice de apartament. Ce trebuie sa faca toti acum

Playtech Playtech,
Vremea rea vine cu o veste dezastruoasa pentru toti cei cu centrale termice de apartament. Ce trebuie sa faca toti acum

Am intrat in sezonul rece si-n cateva locuri din tara a cazut deja si prima ninsoare din aceasta iarna. Numai ca s-ar putea sa fie oveste dezastruoasa pentru toti cei cu centrale. continuă pe Playtech

Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Dezastrul in care locuiesc

Un studiu arata ca 50% dintre romani locuiesc in case prea mici, insuficient incalzite, cu mucegai, acces precar la grup sanitar sau utilitati de baza. Studiul Daca peretii ar vorbi este facut de grupul Kingfisher, 523;n 5 tari din Europa. 50% dintre romani nu sunt multumiti in ce case traiesc. De ce nu au liniste .

Alexandru Rafila, inca o veste proasta pentru cetateni. Ce se va intampla in doar zece zile

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat in repetate randuri ca situatia epidemiologica prezentata in aceasta perioada nu este una reala, iar cifrele nu reflecta absolut deloc realitatea. Astfel, cine se bucura de un trend ascendent, asa cum este mentionat de catre autoritati, trebuie sa aiba in vedere ca actualele date sunt o iluzie.

Alimentul minune pentru toti romanii. E la indemana tuturor, dar multi il evita

Un banal aliment pote fi considerat minune pentru toti romanii care sufera de hipertensiune arteriala. Este la indemana oricui si cu toate astea multi il evita. Cum sa scapi de hipertensiunea arteriala. Un aliment banal te ajuta sa iti reglezi tensiunea Un banal aliment ii poate scapa de probleme pe romanii care sufera de hipertensiune .

Surprize pentru toti clientii Lidl, chiar inainte de Craciun. Care sunt ofertele speciale

Lidl Romania are un anunt special pentru toti romanii din toata tara. Marele lant de supermarketuri are o serie de surprize pentru toti clientii, chiar inainte de sarbatorile de.

Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. VIDEO

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si la mii de kilometri departare. in mai multe colturi ale lumii, 1 Decembrie a fost cinstit cum se cuvine. Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. Imaginile au fost publicate in mediul virtual si fac inconjurul lumii. De asemenea, romanii aflati .

Ce se intampla daca pui bicarbonat si zahar in camerele tale. Cel mai util truc pentru toti romanii de la bloc

Prezenta gandacilor in bucatarie nu este placuta, mai cu seama ca, odata ce am observat aparitia primelor exemplare, trebuie sa le lasam pe toate si sa trecem la treaba, deoarece acesti daunatori se inmultesc cu rapiditate. Pentru a reveni la o casa din nou necalcata de picior de insecta, exista o multime de moduri de .

USR-PLUS, zguduit de scandaluri inainte de ziua votului: E un partid capturat si fara speranta, care va dezamagi pe toti cei care il mai voteaza cu inima curata

Luptele interne din USR-PLUS a determinat tot mai multi membrii sa isi dea demisia din cadrul formatiunii chiar in preajma alegerilor, nemultumiti in special de modul in care au fost inlaturati cei care.

Veste crunta pentru soferii cu masini pe benzina si motorina: se intampla de la 1 ianuarie si nu se mai poate face nimic

Soferii care conduc masini pe benzina si motorina primesc o veste crunta. Si totul se intampla de la 1 ianuarie 2021. Benzina si motorina se vor scumpi semnificativ de la 1 ianuarie 2021,.

Romania a alocat pentru Sanatate cei mai putini bani din UE. Date oficiale Eurostat

Romania a alocat in anul 2018 pentru sanatate doar 580 de euro pe cap de locuitor, aceasta fiind cea mai mica suma inregistrata in randul satelor membre ale Uniunii Europene, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )