Libnet.ro
UNICEF

13:30

Veste crunta pentru soferii cu masini pe benzina si motorina: se intampla de la 1 ianuarie si nu se mai poate face nimic

Playtech Playtech,
Veste crunta pentru soferii cu masini pe benzina si motorina: se intampla de la 1 ianuarie si nu se mai poate face nimic

Soferii care conduc masini pe benzina si motorina primesc o veste crunta. Si totul se intampla de la 1 ianuarie 2021. Benzina si motorina se vor scumpi semnificativ de la 1 ianuarie 2021,. continuă pe Playtech

Veste crunta pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Anuntul care schimba tot

Anuntul care schimba tot pentru soferii cu masini pe benzina si motorina a venit in aceasta dimineata. Ce poate fi o veste buna pentru omenire se poate transforma in oscilatii de.

Alexandru Rafila, inca o veste proasta pentru cetateni. Ce se va intampla in doar zece zile

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a declarat in repetate randuri ca situatia epidemiologica prezentata in aceasta perioada nu este una reala, iar cifrele nu reflecta absolut deloc realitatea. Astfel, cine se bucura de un trend ascendent, asa cum este mentionat de catre autoritati, trebuie sa aiba in vedere ca actualele date sunt o iluzie.

Atentie, romani! Vestea momentului pentru soferii cu masini pe benzina si pe motorina

S-a aflat care este vestea momentului pentru romanii cu masini pe motorina si benzina. S-a aflat ce se va intampla cu pretul la carburanti incepand cu anul viitor. Vesti proaste pentru soferi. Ce se intampla cu pretul la benzina si motorina din prima zi a lui 2021 Este vestea momentului pentru soferii cu masini pe .

Vesti proaste pe final de an. Vom plati mai multi bani pentru benzina, motorina si tigari

Benzina, motorina si tigarile se vor scumpi de la 1 ianuarie 2021, aducand dupa ele scumpiri in lant. Miercuri, Ministerul Finantelor a publicat noul nivel al accizelor, valabil din prima zi a anului viitor si stabilit prin actualizarea cu cresterea preturilor de consum comunicata oficial de Institutul National de Statistica.

Veste uriasa pentru toti clientii Lidl Romania. Gratuit in toate magazinele, chiar din acest moment

Retailer-ul Lidl Romania, a anuntat recent, anumite facilitati gratuite pentru clientii sai. Vin sarbatorile de iarna, si Lidl Romania spera la cat mai multi romani sa le treaca pragul. Asa ca au facut anumite facilitati clientilor, tocmai in ideea de a sta mai mult in magazinele Lidl Gratuitate la internet in magazinele Lidl Romania Perioada .

Amenzi de 750 de lei si retinerea certificatului de inmatriculare, pentru soferii care au anvelope de iarna. Ce greseala nu trebuie sa faci cand iti schimbi cauciucurile

Odata cu ziua de 1 decembrie a inceput oficial si iarna calendaristica. Odata cu sezonul rece, soferii isi pregatesc autoturismele pentru iarna, in special zapada, polei si gheata. Ceea ce insa le.

Zeama de varza, aur pentru sanatatea diabeticilor. Ce se intampla in corp daca beau 1 pahar pe zi

O dieta bogata in legume si fructe este o arma puternica impotriva nivelului ridicat de zahar din sange. Varza este una dintre cele mai bune legume pentru combaterea acestei afectiuni. Mai mult de-atat, zeama de varza este recomandata in dieta diabeticilor. Medicii recomanda zeama de varza in dieta bolnavilor de diabet Zeama de varza este .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )