Libnet.ro
UNICEF

11:45

VREMEA. Vesti bune din partea meteorologilor! Temperaturile sunt destul de ridicate pentru aceasta perioada

Antena3 Antena3,
VREMEA. Vesti bune din partea meteorologilor! Temperaturile sunt destul de ridicate pentru aceasta perioada

Meteorologii au emis, marti dimineata, avertizari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa sub 200 de metri, valabile in 12 judete din Transilvania, Muntenia si Dobrogea. continuă pe Antena3

Vesti bune din China! Cercetatorii au izolat tulpina virala si incearca sa creeze un vaccin

Cercetatorii chinezi au anuntat ca au izolat cu succes tulpina noului tip de coronavirus care a provocat zeci de decese in centrul Chinei.

Surpriza totala din partea Antena 1. Ce se intampla, de fapt, cu emisiunea Asia Express. Anunt de ultima ora

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express de la Antena 1 este asteptat cu mare nerabdare de catre telespectatori. Pentru a stopa alte sentimente, statia a facut un anunt neasteptat ori, privind din alta perspectiva, mult asteptat. Surpriza din partea Antena 1. Ce se intampla cu emisiunea Asia Express? Initial, sezonul 3 al aventurii Asia .

Ce scrisoare a primit familia Melencu din partea lui Gheorghe Dinca. Luiza traieste. Ce le-a cerut parintilor fetei

Alexandru Cumpanasu a anuntat ca familia sa si cea a Luizei Melencu ar fi primit cate o scrisoare semnata de Gheorghe Dinca. in aceste scrisori apar detalii pe care doar apropiatii celor doua familii le-ar cunoaste. Dinca isi asuma faptele si le multumeste parintilor Alexandrei Macesanu ca au bun simt si nu il jignesc. Monica .

Noul Coronavirus: Comisia Europeana va cofinanta repatrierea cetatenilor europeni din China O prima solicitare, din partea Frantei

Comisia Europeana a anuntat marti seara ca a activat Mecanismul de protectie civila in urma unei solicitari de ajutor din partea Frantei pentru repatrierea cetatenilor europeni aflati in Wuhan, centrul epidemiei de coronavirus, care a provocat peste 100 de decese si a afectat deja 12 state, din Asia si Australia si pana in Europa si America de Nord. Aceasta inseamna ca CE va cofinanta repatrierea din China a cetatenilor din statele membre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )