Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Vesti incredibile de la meteorologi: Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania

Antena3 Antena3,
VREMEA. Vesti incredibile de la meteorologi: Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania

VREMEA Anul 2019 este cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, luandu-se in considerare simularea ca luna decembrie sa fie o luna normala, ceea ce este posibil sa nu se intample, a declaratdirectorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie. continuă pe Antena3

Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, din 1900 - directorul Administratiei de Meteorologie

Anul 2019 este, la acest moment, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, potrivit directorului general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu. De asemenea, 2019 se afla pe podiumul celor mai caldurosi ani din ultimii 140 de ani si la nivel mondial.

ANM: Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania

Anul 2019 este cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, a declarat, luni, pentru agerpres, Elena Mateescu, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie.

Directorul ANM: Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania

Anul 2019 este, la acest moment, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, luandu-se in considerare simularea ca luna decembrie sa fie o luna normala, ceea ce este posibil sa nu se intample, a declarat, luni, Elena Mateescu, directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Pavel Filip: Anul 2019 a fost unul complicat pentru tara, dar si pentru PDM

Liderul PDM, Pavel Filip, sustine ca anul 2019 a fost unul complicat pentru tara, dar si pentru partidul pe care il conduce. La sedinta Consiliului National Politic al PDM, care a avut loc duminica, 15 decembrie, Pavel Filip a declarat ca in pofida provocarilor si dificultatilor, PDM nu doar a supravietuit, dar a reusit sa obtina cel mai bun scor in alegerile locale si a demonstrat ca nu este partidul unui singur om, transmite IPN.

Eurostat: Romania, cel mai mare exportator de viori din UE

Exista un domeniu unde productia autohtona este foarte apreciata: constructia de viori. Stirea suna bine, melodios. Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat). Peste jumatate din acestea 52%, respectiv 55. 100 viori) au mers catre alte state membre ale UE. Datele reprezinta un declin de 7% al exporturilor totale de viori ale tarilor membre UE comparativ cu 2013.

Cum arata cel mai vestic punct al Romaniei, locul de intalnire a granitelor dintre trei state: Romania, Ungaria si Serbia. iti poate starni fiori!

Triplex Confinium in latina granita tripla) este locul de intalnire a granitelor dintre trei state, Romania, Ungaria si Serbia. Acest punct, cel mai vestic al Romaniei, aflat in dreptul localitatii Beba Veche din judetul Timis, a fost marcat in anul 1920 cu o piatra de hotar monumentala, cu trei fatete pe care au fost incrustate stemele celor trei state vecine.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

Declin pe burse pentru cel mai mare producator european de electrocasnice! Actiunile Electrolux s-au prabusit

Cel mai mare producator european de electrocasnice, Electrolux, se confrunta cu mari pierderi pe bursele europene din cauza ritmului mai lent de punere in exploatare a noii fabrici de frigidere din Anderson, Carolina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )