Libnet.ro
UNICEF

11:00

VREMEA in weekend. Vesti bune de la meteorologi

Antena3 Antena3,
VREMEA in weekend. Vesti bune de la meteorologi

PROGNOZA METEO pentru sambata, 15 septembrie Vremea se va mentine calda, dar mai ales in jumatatea de nord a teritoriului va deveni in general instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar. continuă pe Antena3

Vremea va fi in general frumoasa si calda. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi in general frumoasa si calda pentru aceasta, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si cu totul izolat ploi slabe, indeosebi.

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

in regiunile estice si sud-estice valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, cerul va fi temporar noros, iar averse, descarcari electrice si usoare intensificari ale.

Prognoza meteo miercuri 12 septembrie: Vremea va fi frumoasa in aproape toata tara

Miercuri vremea va fi frumoasa in aproape toata tara, cu un cer variabil spre mai mult senin.

ALERTA METEO: Dupa ploi si vijelii, vremea se va schimba BRUSC! Care sunt zonele cele mai afectate de CANICULA la inceputul toamnei

Prognoza meteo pentru joi, 13 septembrie, anunta temperaturi deosebit de ridicate pentru aceasta perioada. Astfel, vremea va continua sa fie frumoasa in cea mai mare parte a tarii, doar in zona litorala.

Prognoza meteo. Zile de vara la mijloc de septembrie

Temperaturile vor fi ridicate in acest weekend, dar nu vom fi ocoliti de ploi. Meteorologii ANM au anuntat ca maximele vor fi cuprinse intre 24-30 de grade Celsius. Daca ne referim la ploi, acestea vor.

Prognoza meteo: Ce se anunta pana in octombrie. Cand lovesc ploi puternice, cat de frig se face si unde va fi ca vara

Vremea se mentine calda in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Vesti bune de la Guvern! Veniturile din drepturile de proprietate intelectuala, luate in calcul la stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului

Veniturile obtinute din drepturile de proprietate intelectuala vor fi incluse in categoria sumelor care se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului, a declarat prim-ministrul Viorica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )