Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

in regiunile estice si sud-estice valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, cerul va fi temporar noros, iar averse, descarcari electrice si usoare intensificari ale. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru urmatoarele zece zile. Cat mai tine vara

ANM a actualizat prognoza meteo pentru urmatoarele zece zile. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate.

VREMEA pentru saptamana viitoare. Prognoza meteo pentru zilele viitoare

Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani

Vremea se va mentine calduroasa in urmatoarele doua saptamani, potrivit prognozei emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo luni 10 septembrie: Vremea va fi in general frumoasa

Luni, 10 septembrie, vremea va fi in general frumoasa in jumatatea vestica a teritoriului, in timp ce in est sunt asteptate sa cada local unele averse slabe de ploaie, ce vor fi insotite razlet si de descarcari electrice.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in prima zi de scoala

Meteorologii anunta timp frumos in restul tarii, unde temperaturile incep sa creasca. La Bucuresti vor fi 28 de grade. Precipitatiile vor fi insa restranse si de scurta durata. Luni, vremea va fi.

Prognoza meteo: Ce se anunta pana in octombrie. Cand lovesc ploi puternice, cat de frig se face si unde va fi ca vara

Vremea se mentine calda in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )