Libnet.ro
UNICEF

20:15

Vulnerabilitate MAJORA intr-unul din cele mai populare softuri. Sfaturile IT-istilor (FOTO)

B1 B1,
Vulnerabilitate MAJORA intr-unul din cele mai populare softuri. Sfaturile IT-istilor (FOTO)

Specialistii sud-coreeni in securitate cibernetica au descoperit, recent, o vulnerabilitate intr-unul dintre cele mai utilizate softuri la nivel mondial. Este vorba de plugin-ul Flash Player de la Adobe, ai carui. continuă pe B1

Povestea Vikingului de Romania. Cum a ajuns un ardelean sa joace intr-unul dintre cele mai populare seriale din lume

Serialul Vikingii, unul dintre cele mai populare seriale cu tenta istorica din lume in acest moment, a avut in distributie si un roman: pe Catalin Coman. El a facut figuratie in anul 2016 in seria ajunsa la sezonul al cincilea.

Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

De-a lungul ultimului secol au fost lansate parfumuri care au devenit best-sellere si un reper de eleganta. Iata care sunt considerate cele mai romantice, idei perfecte pentru pentru cadourile de Valentines Day.

25 de apeluri la Salvamont, in ultimele 24 de ore. Cele mai multe au fost la Brasov

Salvamontistii au primit 25 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru.

Epidemie de gripa la nivel european. Cele mai multe cazuri din Romania sunt infectate cu virus gripal B

Gripa face ravagii la nivel european, atrage atentia Ministerul Sanatatii, care face apel pentru vaccinarea impotriva virusului gripal, desi este deja luna februarie. Opt persoane au murit din cauza gripei, patru doar in ultima saptamana, in timp ce din cele 154 de imbolnaviri, jumatate sunt cu virus B.

Cele mai bune smoothie-uri pentru slabit

Daca ti-ai propus sa slabesti sanatos si repede, nu ai cum sa nu incerci dieta cu smoothie-uri delicioase, care pot fi preparate usor si iti asigura necesarul de vitamine si minerale. Consumul de fructe si legume in stare lichida usureaza digestia si ajuta organismul sa descompuna substantele nutritive. Afla cele mai bune combinatii!.

Apartamentele cu 2 camere au inregistrat cele mai multe anunturi de vanzare si inchiriere in 2017

Cele mai listate tipuri de proprietati in 2017 pe segmentul rezidential au fost apartamentele cu 2 camere, conform datelor Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business.

Unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice vrea sa isi deschida reprezentante in Ucraina si Republica Moldova

Antibiotice Iasi simbol bursier ATB), unul din cei mai importanti producatori romani de medicamente generice, vrea sa isi deschida reprezentante in Ucraina si in Republica Moldova, subiectul urmand a fi supus votului de catre actionari in adunarea din 5 martie.

ANALIZA Bucuresti, cel mai activ oras din punct de vedere imobilar si cu cele mai scumpe chirii in 2017

Apartamentele cu 2 camere au inregistrat cele mai multe anunturi de vanzare si inchiriere in 2017, Capitala fiind cel mai activ oras din punct de vedere imobilar si cu cele mai scumpe chirii in 2017, iar Cluj-Napoca fiind orasul cu cel mai mare pret mediu de vanzare pe mp in 2017, arata o analiza realizata de Wizmo. ro, platforma imobiliara dedicata atat sectorului rezidential, cat si celui de business.

Cele mai loiale zodii, care se dedica in totalitate familiei

Astrologii au facut un top al celor mai loiale zodii, amintind de predispozitia fiecareia de a se implica in relatii de lunga durata. Un Taur este semnul zodiacal ale carui relatii, odata stabilite,.

Cele mai loiale zodii: se dedica in totalitate familiei

Astrologii au facut un top al celor mai loiale zodii, amintind de predispozitia fiecareia de a se implica in relatii de lunga sau mai scurta durata. Acestea sunt persoane extrem de iubitoare si se dedica in totalitate familiei.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )