Libnet.ro
UNICEF

20:31

Vulpita de la Acces Direct, scene socante la casa socrilor ei. L-au lovit cu piatra in cap

Playtech Playtech,
Vulpita de la Acces Direct, scene socante la casa socrilor ei. L-au lovit cu piatra in cap

Inca un episod socant s-a demarat la Blagesti, unde un cameraman Romania TV a fost lovit cu o piatra in cap de socrul Vulpitei. Acesta nu este primul incident de acest fel, echipa Acces Direct fiind huiduita si alungata cu pietre din poarta tatalui lui Viorel Stegaru, nu cu multa vreme in urma. Socrul Vulpitei . continuă pe Playtech

Adevarul despre Vulpita de la Acces Direct. Ce face cand nu apare la Antena 1

Veronica Stegaru, alias Vulpita, se comporta si in viata de zi cu zi tot ca o vedeta, chiar daca nu este la televizor. Cand a fost la Blagesti, acasa la familia ei, Vulpita s-a filmat in lanul cu porumb. S-a aflat adevarul despre Vulpita de la Acces Direct. Ce face cand nu este la Antena .

Razboi intre Vulpita de la Acces Direct si Daiana de la Puterea Dragostei. Barbatul de la care a pornit scandalul

Colaborarea dintre Vulpita si Rafaelo a devenit punctul central al unor discutii din mediul online. Barbatul ar fi marul discordiei unei discutii care le are ca protagoniste pe tanara din Blagesti si Daiana de la Puterea Dragostei. Vulpita de la Acces Direct vs. Daiana de la Puterea Dragostei Daiana de la Puterea Dragostei este deranjata .

Scene socante in Bucuresti. Un taximetrist a fost batut crunt, in plina strada

Scene socante pe un bulevard din Bucuresti, in plina zi. Un taximetrist a fost batut crunt de doi tineri pana a ramas inconstient in mijlocul strazii. Un trecator a anuntat Politia. Agresorii nu au fost inca prinsi. Imaginile au un puternic impact emotional. Taximetrist batut pana la inconstienta pe un bulevard central din Bucuresti Conform .

Ce face acum Mirela Vaida, dupa suspendarea emisiunii Acces Direct

Mirela Vaida se bucura de concediul nedorit de nimeni in care a intrat dupa ce emisiunea prezentata de ea la Antena 1 a fost suspendata din cauza infectiei de coronavirus. Conducerea emisiunii, dar si ceilalti angajati tin legatura cu DSP-ul. S-a aflat ce face Mirela Vaida in izolare Invitatii permanenti ai emisiunii, Vulita si Viorel, .

Scene socante in sectorul 5 al Capitalei! Doi soti s-au certat, iar apoi s-au injunghiat - Marturiile halucinante ale vecinilor

Scene parca desprinse din filmele de actiune s-au desfasurat, luni, in judetul 5 al Capitalei! Doi soti s-au luat la cearta, iar apoi s-au injunghiat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )