Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vulpita, schimbare fara precedent. Cum a aparut la Acces Direct. Parca era alta persoana

Playtech Playtech,
Vulpita, schimbare fara precedent. Cum a aparut la Acces Direct. Parca era alta persoana

Vulpita surprinde cu o noua schimbare de look. Cum l-a intampinat aceasta pe sotul sau care se ruga sa reapara in viata lui? Pare cu totul alta persoana. Vulpita, schimbare de look. Cum si-a facut aparitia la Acces Direct Veronica Stegaru surprinde din nou! Aceasta profita din plin de celebritate, desi cativa au crezut ca . continuă pe Playtech

Vulpita, decizie radicala dupa ce a plecat de la Acces Direct. Toate imaginile au ajuns pe internet

Veronica Stegaru a luat o decizie radicala si s-a intors acasa, lasandu-l pe sotul ei singur. Ce face acum cunoscuta Vulpita si cum isi surprinde din nou fanii? Ce face Vulpita acum, dupa ce a renuntat la Acces Direct? Vulpita a luat decizia pe care multi au asteptat-o sa-l paraseasca pe Viorel, mai ales .

Cat mai dureaza, de fapt, telenovela Vulpita de la Acces Direct. Viorel i-a dat de gol pe cei de la Antena 1

Rasturnarile de situatie in relatia dintre Veronica si Viorel Stegaru au tinut telespectatorii cu sufletul la gura mai bine de sase luni. De curand, insa, Mirela Vaida a decis sa o concedieze pe vasluianca si sa o trimita acasa. Din acest motiv, toata lumea a crezut ca totul a luat sfarsit. Viorel, insa, a dat .

Connect-R, atac fara precedent. Mesajul uluitor catre cantaretii din Romania

Spirit justitiar, Connect-R reactioneaza de fiecare data cand simte ca la mijloc isi fac loc nedreptatile. Cum ar fi in cazul Vulpitei, catre care a tras o sageata atunci cand se afla in trending pe Youtube. Si de aceasta data tot despre acest top este vorba, dar despre colegii sai de breala, nu personaje placute .

Insulte fara precedent la adresa liberalilor: Avem cel mai idiot Guvern din istoria Romaniei. Comitetul ala de urgente a facut totul praf si pulbere

Social-democratul Codrin Stefanescu vine cu un atac fara precedent la adresa guvernului PNL. Acesta spuna ca Guvernul si comitetul de urgenta a facut totul praf si pulbere, iar ca economia Romaniei este in colaps. Anuntul a fost facut de social-democrat pe pagina personala de Facebook.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2585 seconds )