Libnet.ro
UNICEF

23:30

Wall Street a deschis in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi.

Wall Street a inchis in teritoriul negativ

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in teritoriul negativ.

Wall Street a inchis in teritoriul negativ

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in teritoriul negativ.

Reactia Politiei Romane la agresiunea sesizata de un jurnalist Wall-Street

Colega noastra, Roxana Grosu, a fost aseara martora unei agresiuni, in plina strada, in centrul Bucurestiului. A povestit aici toata intamplarea: CAZ REAL! De cati politisti romani ai nevoie sa NU prinzi un agresor? La mai bine de 12 ore de la.

CNAIR a receptionat lotul 4 Lugoj - Deva, dar spune ca drumul nu poate fi deschis circulatiei

Lotul 4 Lugoj Deva de pe A1, cu o lungime de 22 km, intre Soimus si Ilia, in judetul Hunedoara, a fost receptionat, dar nu poate fi deschis circulatiei, din cauza ca nu poate fi descarcat traficul, informeaza Compania Nationala de Administrare.

Impact Developer Contractor: crestere de 90% a veniturilor din vanzarea de apartamente, la jumatate de 2019

Impact Developer Contractor a incheiat primul semestru al anului 2019 cu venituri din vanzarea de proprietati imobiliare de 79. 531 mii lei, in crestere cu 90% fata de semestrul intai din 2018, in timp ce marja EBIT inregistrata in primul semestru.

Veniturile din industria hoteliera, in crestere pentru al optulea an consecutiv. Profitabilitatea, avans de la 6,3%, la peste 15%

Veniturile totale ale firmelor din industria hoteliera au fost de peste 5,5 miliarde lei in anul 2018, in crestere cu 10% fata de anul anterior si cu 18% in raport cu 2016, cand companiile de profil au raportat venituri de 4,66 miliarde lei. In acelasi.

Sphera Franchise Group, profit in crestere din exploatarea restaurantelor

Sphera Franchise Group a raportat un profit in crestere cu 6,2% din exploatarea restaurantelor, in primul semestru al acestui an, la 49,4 milioane lei, si vanzari consolidate de 446 milioane de ei, mai mari cu 27,3% fata de perioada similara a anului.

Romanii au cumparat medicamente in valoare de 4,43 miliarde lei in T22019, in crestere cu 15,7% fata de trimestrul 2 din 2018

In trimestrul 2 2019, volumul total al medicamentelor eliberate catre pacienti s-a ridicat la 151,0 milioane cutii, in crestere cu 2,8% fata de trimestrul 2 din 2018, potrivit rezultatelor studiului Pharma Hospital Report, Cegedim Customer.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )