Libnet.ro
UNICEF

17:30

Wall Street a deschis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere. continuă pe Ziarul Bursa

Wall-Street.ro lanseaza prima harta a FinTech-urilor romanesti: care sunt cele peste 40 de business-uri care promit sa schimbe fata industriei financiare

Wall-Street. ro a lansat prima harta a fintech-urilor romanesti, in cadrul evenimentului Future Banking FinTech Edition . Raportul contine profilurile a peste 40 de business-uri din aceasta industrie cu sediul in Romania sau cu fondatori romani.

Wall Street a inchis in teritoriul negativ

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis sedinta de tranzactionare in scadere.

Wall Street a inchis in teritoriul pozitiv

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in teritoriul pozitiv.

Filmele platformei de streaming Apple ar putea fi lansate in cinematografe

Apple intentioneaza sa difuzeze in cinematografe filmele realizate initial pentru serviciul sau de streaming, potrivit unui articol aparut vineri in publicatia The Wall Street Journal, informeaza AFP.

INS: Rata somajului In Romania, in scadere in august

Rata somajului a inregistrat o scadere de 0,1% in Romania, in august fata de luna anterioara, pana la 3,8%, iar peste trei sferturi dintre persoanele fara loc de munca erau din categoria de varsta 25-74 de ani, arata datele publicate, luni, de.

Marks Spencer a deschis primul magazin din Timisoara, in Iulius Town

Primul magazin Marks Spencer din Timisoara s-a deschis in proiectul mixt Iulius Town. Noul magazin Marks Spencer are o suprafata de peste 1. 000 de metri patrati, o echipa formata din 17 consultati in fashion si include toate diviziile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )