Libnet.ro
UNICEF

21:15

Wall Street a inchis in teritoriul pozitiv

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a inchis in teritoriul pozitiv

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in teritoriul pozitiv. continuă pe Ziarul Bursa

Wall Street a inchis in teritoriul negativ

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in teritoriul negativ.

Indicii de pe Wall Street au inchis joi cu scaderi de circa 9,5%, dupa restrictiile de calatorie pe rutele spre Europa anuntate de presedintele Trump

Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis joi cu scaderi de circa 9,5%, in urma restrictiilor de calatorie pe rutele spre Europa anuntate de presedintele american Donald Trump pentru prevenirea extinderii epidemiei de coronavirus, care au ingrijorat investitorii si au tensionat pietele globale, transmite Reuters.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Wall Street a crescut puternic vineri, dupa declararea starii de urgenta de catre presedintele Trump, dar pe ansamblul saptamanii au scazut

Actiunile de pe Wall Street au crescut puternic vineri, dupa declararea starii de urgenta de catre presedintele Donald Trump pentru a putea combate rapid raspandirea coronaviruslui, dar principalii indici au scazut semnificativ pe ansamblul saptamanii, relateaza Reuters.

Wall Street a deschis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in apreciere.

Coronavirus - Mai multe tari din America Latina si-au inchis frontierele pentru a lupta cu epidemia

Columbia, tara care a anuntat 45 de cazuri de Covid-19, si-a inchis incepand de luni frontierele pentru vizitatorii straini, permitand intrarea pe teritoriul sau doar a cetatenilor columbieni si a rezidentilor, care se vor plasa in autoizolare timp de.

Punctul de Trecere a Frontierei de la Radauti Prut, la frontiera cu Republica Moldova, inchis temporar pentru 30 de zile

Punctul de Trecere a Frontierei de la Radauti Prut, la frontiera cu Republica Moldova, a fost inchis temporar pe fondul epidemiei de coronavirus, a anuntat Institutia prefectului judetului Botosani.

Coronavirus: Deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae, confirmati pozitiv

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat ca deputatul PNL, Lucian Heius, primarul Devei, Florin Oancea, si administratorul public Adrian David Nicolae sunt confirmati pozitiv la testul pentru coronavirus.

Coronavirus |Doua banci din Romania amana plata ratelor

Banca Transilvania si CEC Bank sunt bancile care vor amana plata ratelor pentru anumite credite, conform informatiilor obtinute de catre Wall-street. ro pana in acest moment, ca urmare a situatiei create de catre raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

CoronaBizSurvivor: Ce masuri ia FloriDeLux pentru protejarea clientilor si angajatilor

Campania lansata de WALL-STREET. ro, CoronaBizSurvivor, isi propune sa adune intr-un singur loc sfaturi de la angajatori despre cum sa iti mentii business-ul, protejandu-ti simultan clientii si angajatii. Marius Dosinescu, manager FloriDeLux. ro,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )