Libnet.ro
UNICEF

20:30

Wall Street a inregistrat cel mai semnificativ declin din 2011

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wall Street a inregistrat cel mai semnificativ declin din 2011

Principalii indici ai bursei de pe Wall Street, Dow Jones Industrial Average si S and P 500 Index, au inregistrat in timpul sedintei de tranzactionare de ieri cel mai semnificativ declin din 2011, in conditiile in care investitorii estimeaza ca Rezerva Federala a SUA Fed) va fi nevoita sa majoreze rapid dobanzile dupa ce randamentul la obligatiunile de stat pe 10 ani a atins cea mai ridicata valoare din ultimii patru ani. continuă pe Ziarul Bursa

Romania: Cel mai semnificativ declin al consumului de energie din UE, alaturi de alte trei state

Grecia, Malta si Romania au inregistrat in 2016 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016

Indicele american Dow Jones a inregistrat, ieri, cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, potrivit Bloomberg.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016, investitorii anticipand inflatie si dobanzi mai mari

Indicele american Dow Jones a inregistrat vineri cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, investitorii anticipand ca inflatia mai ridicata din Statele Unite va determina Rezerva Federala Fed) sa accelereze majorarea dobanzilor, transmite Bloomberg.

Tocmai a castigat CEL MAI MARE PREMIU din istoria pariurilor in Romania! Suma de 7 cifre este

Un barbat din Bacau a dat lovitura vietii la pariuri sportive si a castigat cel mai mare premiu inregistrat in Romania, scrie Sport. ro. Norocosul a jucat 42 de bilete la pariuri sportive, mizand intre 3.

SAXO BANK: Piata americana de actiuni se prabuseste

Pietele bursiere europene sunt in grafic ca sa inregistreze cea mai defavorabila zi de tranzactionare dupa votul Brexit iunie 2016), dupa ce vanzarile masive de active s-au extins pe plan global pentru a treia zi, transmit Reuters si Financial Times. Indicele pan-European STOXX 600 a scazut, azi dimineata cu 2,2%, a saptea zi de declin consecutiv si cea mai defavorabila zi de dupa 27 iunie 2016. Bursa de la Londra a deschis sedinta de marti in scadere cu 3%, indicele principal DAX 30 al Bursei de la Frankfurt inregistra un declin de 3,60%, in timp ce indicele principal CAC 40 al Bursei de la Paris a scazut cu 3,10%. Cel mai semnificativ declin, de 5,2%, l-a inregistrat grupul bancar elvetian Credit Suisse la Bursa de la Zurich.

ALERTA! Cel mai MARE CUTREMUR din acest an in Romania! ZONA unde s-a resimtit! MAGNITUDINEA seismului

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 s-a produs duminica dupa-amiaza in zona seismica Vrancea, judetul Buzau. Seismul s-a produs la ora locala 15:15 si a avut loc la o adancime de 140,8.

Cum incearca Zara sa imbine offline-ul si online-ul printr-un nou concept store

Brandul de fashion Zara, detinut de grupul Inditex, cel mai mare retailer de fashion din lume, incearca sa aduca cat mai mult din experienta online in magazinele fizice. Zara a deschis un concept store in Londra unde clientii probeaza hainele, dar le.

Averile celor mai bogati oameni din lume s-au redus in urma scaderii bursei din New York

Averile celor mai bogati 500 de oameni din lume s-au micorat cu circa 114 miliarde de dolari, in urma scaderii inregistrate de bursa de la New York, de luni seara, relateaza Bloomberg, citat de Digi24 .

Proiect surpriza pregatit de Ion Tiriac: Cel mai bogat roman anunta ca va investi 300 de milioane de euro pentru... (VIDEO)

Proiect ambitios pentru Ion Tiriac. Cel mai bogat om din Romania vrea sa construiasca in Otopeni o universitate sportiva pentru pregatirea viitorilor campioni. Universitatea lui Tiriac va avea nu mai putin de.

Tara noastra, printre cele mai mari consumuri de energie din UE

Grecia, Malta si Romania au inregistrat in 2016 cel mai semnificativ declin din Uniunea Europeana al consumului de energie, comparativ cu 2006, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )