Libnet.ro
UNICEF

20:30

Wall Street: lunea neagra cu cea mai mare scadere

Playtech Playtech,
Wall Street: lunea neagra cu cea mai mare scadere

Cat Romania se pregatea de noapte, pe Wall Street in New York era un moment de panica. A fost inregistrata cea mai mare scadere din istorie. Pe 19 octombrie 1987, lunea neagra lovea Wall Street cu o scadere a indicelui Dow Jones cu 22%. De data aceasta, Dow Jones a pierdut aproape 1. 600 de puncte. continuă pe Playtech

De ce s-a prabusit Bursa in SUA. Preturile actiunilor au cea mai mare scadere de la criza economica din 2008

Preturile actiunilor din Statele Unite au scazut brusc cu peste 1. 100 de puncte, in cea mai mare cadere dintr-o singura zi de la criza financiara care a avut loc in urma cu un deceniu. Instabilitatea pietei a inceput vineri, cand Departamentul Muncii a facut publice datele privind angajatii. Acestea aratau o crestere a salariilor mai mare decat fusese anticipat.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016, investitorii anticipand inflatie si dobanzi mai mari

Indicele american Dow Jones a inregistrat vineri cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, investitorii anticipand ca inflatia mai ridicata din Statele Unite va determina Rezerva Federala Fed) sa accelereze majorarea dobanzilor, transmite Bloomberg.

Indicele american Dow Jones a inregistrat cea mai mare scadere din iunie 2016

Indicele american Dow Jones a inregistrat, ieri, cel mai mare declin din iunie 2016, pe fondul corectiei pietei si al cresterii randamentelor obligatiunilor, potrivit Bloomberg.

Investitorii americani si-au amintit de lunea neagra de acum 30 de ani. Indicele Dow Jones marcheaza o scadere istorica

Sedinta de luni a bursei americane va ramane in istorie ca o replica la tragicul eveniment bursier din 19 octombrie 1987, Lunea Neagra, cand indicele Dow Jones a pierdut 22%. De aceasta data, Dow-ul a pierdut cel mai mare numar de puncte.

DEZASTRU pe piata financiara: Cea mai mare PRABUSIRE a indicelui Dow Jones! Criza isi arata coltii

Zi neagra, luni, la bursa newyorkeza, cand indicele Dow Jones s-a prabusit cu o viteza record, consemnandu-se cea mai mare cadere a bursei americane din istoria ei, intr-o singura zi. Indicele Dow Jones.

Un cunoscut PRODUCATOR de smartphone-uri va parasi cea mai MARE piata a TELEFOANELOR mobile

Compania LG a hotarat sa nu mai vanda telefoane inteligente in China, potrivit unui reprezentant al societatii. Cel mai nou model scos pe piata chineza de smartphone-uri, considerata cea mai mare din lume,.

Wall Street a inregistrat cel mai semnificativ declin din 2011

Principalii indici ai bursei de pe Wall Street, Dow Jones Industrial Average si S and P 500 Index, au inregistrat in timpul sedintei de tranzactionare de ieri cel mai semnificativ declin din 2011, in conditiile in care investitorii estimeaza ca Rezerva Federala a SUA Fed) va fi nevoita sa majoreze rapid dobanzile dupa ce randamentul la obligatiunile de stat pe 10 ani a atins cea mai ridicata valoare din ultimii patru ani.

Pietele bursiere europene ar putea inregistra cea mai defavorabila zi de tranzactionare dupa Brexit

Pietele bursiere europene ar putea inregistra cea mai defavorabila zi de tranzactionare dupa votul Brexit, in iunie 2016, dupa ce vanzarile masive de active s-au extins pe plan global pentru a treia zi, transmit Reuters si Financial Times, citate de.

Dragnea: Legea preventiei, publicata in Monitorul Oficial, va oferi o mai mare libertate companiilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, sustine ca Legea preventiei, care a fost publicata luni in Monitorul Oficial, va oferi companiilor o mai mare libertate si va duce la dezvoltarea mediului de afaceri, potrivit Agerpres .

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de inmatriculari de autoturisme din UE

Serviciile de car sharing ar reduce traficul din Capitala si din marile orase ale Romaniei cu 25%, conditia fiind ca autoritatile locale sa includa acest tip de servicii in strategii integrate de mobilitate urbana, pe modelul metropolelor europene, se arata intr-un studiu de specialitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )