Libnet.ro
UNICEF

17:45

Wall Street: Nasdaq inchide peste 4.000 de puncte pentru prima data in 13 ani

Hotnews Hotnews,
 Wall Street: Nasdaq inchide peste 4.000 de puncte pentru prima data in 13 ani

Wall Street a terminat in crestere sesiunea de marti, Nasdaq trecand pragul celor 4. 000 de puncte pentru prima data de la spargerea bulei Internetului in 2000. Autorizatiile de constructie din SUA au crescut cu 6,2% in luna octombrie la cea mai mare cota din ultimii cinci ani. In schimb, indicele de incredere al consumatorilor s-a deteriorat si mai mult in luna noiembrie, in ajunul unei perioade critice pentru cheltuieli, ziua de dupa Ziua Recunostintei marcand in mod traditional inceputul sezonului de cumparaturi. continuă pe Hotnews

A creat o afacere de outsourcing de 3 mil. euro. Bogdan Tudor, invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Ce autori au fost premiati la Gala Wall-Street la categoria Cartea Anului?

Wall-Street. ro a premiat la Gala Premiantii generatiei tale, in parteneriat cu Alpha Bank, Euro Insol si EY Romania, eficienta in afaceri si in economie. Prin acest proiect ne-am propus sa creionam o punte de legatura intre doua generatii,.

Ce autori au fost premiati la Gala Wall-Street la categoria Cartea Anului

Wall-Street. ro a premiat la Gala Premiantii generatiei tale, in parteneriat cu Alpha Bank, Euro Insol si EY Romania, eficienta in afaceri si in economie. Prin acest proiect ne-am propus sa creionam o punte de legatura intre doua generatii.

Gala Wall-Street.ro: Transporturban.ro si mobilPay MasterCard Mobile, cele mai dinamice servicii ale anului

Transporturban. ro si mobilPay MasterCard Mobile au castigat titlurile de cele mai dinamice servicii ale acestui an in cadrul Galei Wall-Street. ro- Premiantii Generatiei Tale, o premiera in mediul de afaceri romanesc in cadrul careia au fost distinse.

Si-a dus afacerea de outsourcing in SUA. Bogdan Tudor, invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de maine. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Gala Wall-Street.ro: Cine sunt castigatorii premiului Economistul anului 2013

Gala Wall-Street. ro Premiantii generatiei tale a recompensat in cadrul unui eveniment inedit eficienta in afaceri si in economie. La categoria Economistul anului 2013 juriul a decis sa premieze un economist cu experienta din cadrul Bancii.

Doua generatii in oglinda: Gala Wall-Street.ro a premiat antreprenorii anului

O premiera in mediul de afaceri romanesc, Gala Wall-Street. ro a premiat cei mai buni antreprenori ai acestui an, castigatorii celor doua generatii de business fiind Radu Georgescu, proprietarul Gecad, si Bobby Voicu, co-fondator Mavenhut.

Tranzactiile anul 2013, in oglinda: deal-urile premiate la Gala Wall-Street.ro

Wall-Street. ro a premiat in oglinda doua generatii de business, cea experimentata si cea noua. Aflati castigatorii la categoria Tranzactia Anului.

Gala Wall-Street.ro, o premiera in Romania: cine sunt premiantii generatiei tale

Cu ocazia unui eveniment inedit, am premiat eficienta in afaceri si in economie. Proiectul Wall-Street. ro reprezinta o premiera in Romania: o punte de legatura intre doua generatii. Am acordat 10 premii catre doua categorii de premianti: pe de o parte,.

Gala Wall-Street.ro, o premiera in Romania: cine sunt castigatorii generatiei tale

Cu ocazia unui eveniment inedit, am premiat eficienta in afaceri si in economie. Proiectul Wall-Street. ro reprezinta o premiera in Romania: o punte de legatura intre doua generatii. Am acordat 10 premii catre doua categorii de premianti: pe de o parte,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )