Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gala Wall-Street.ro, o premiera in Romania: cine sunt premiantii generatiei tale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gala Wall-Street.ro, o premiera in Romania: cine sunt premiantii generatiei tale

Cu ocazia unui eveniment inedit, am premiat eficienta in afaceri si in economie. Proiectul Wall-Street. ro reprezinta o premiera in Romania: o punte de legatura intre doua generatii. Am acordat 10 premii catre doua categorii de premianti: pe de o parte,. continuă pe Wall-Street Ro

Gala Wall-Street.ro, o premiera in Romania: cine sunt castigatorii generatiei tale

Cu ocazia unui eveniment inedit, am premiat eficienta in afaceri si in economie. Proiectul Wall-Street. ro reprezinta o premiera in Romania: o punte de legatura intre doua generatii. Am acordat 10 premii catre doua categorii de premianti: pe de o parte,.

Doua generatii in oglinda: Gala Wall-Street.ro a premiat antreprenorii anului

O premiera in mediul de afaceri romanesc, Gala Wall-Street. ro a premiat cei mai buni antreprenori ai acestui an, castigatorii celor doua generatii de business fiind Radu Georgescu, proprietarul Gecad, si Bobby Voicu, co-fondator Mavenhut.

Gala Wall-Street.ro: Transporturban.ro si mobilPay MasterCard Mobile, cele mai dinamice servicii ale anului

Transporturban. ro si mobilPay MasterCard Mobile au castigat titlurile de cele mai dinamice servicii ale acestui an in cadrul Galei Wall-Street. ro- Premiantii Generatiei Tale, o premiera in mediul de afaceri romanesc in cadrul careia au fost distinse.

Tranzactiile anul 2013, in oglinda: deal-urile premiate la Gala Wall-Street.ro

Wall-Street. ro a premiat in oglinda doua generatii de business, cea experimentata si cea noua. Aflati castigatorii la categoria Tranzactia Anului.

Cei mai buni comunicatori din economie in 2013, premiati la Gala Wall-Street.ro: cine a luat trofeul

Ionut Dumitru 33 ani) a castigat premiul pentru Cel mai bun comunicator din economie acordat noii generatii de manageri din business-ul romanesc.

Ce autori au fost premiati la Gala Wall-Street la categoria Cartea Anului?

Wall-Street. ro a premiat la Gala Premiantii generatiei tale, in parteneriat cu Alpha Bank, Euro Insol si EY Romania, eficienta in afaceri si in economie. Prin acest proiect ne-am propus sa creionam o punte de legatura intre doua generatii,.

Ce autori au fost premiati la Gala Wall-Street la categoria Cartea Anului

Wall-Street. ro a premiat la Gala Premiantii generatiei tale, in parteneriat cu Alpha Bank, Euro Insol si EY Romania, eficienta in afaceri si in economie. Prin acest proiect ne-am propus sa creionam o punte de legatura intre doua generatii.

Generatia experimentata si noua generatie: cine sunt managerii anului 2013

Wall-Street. ro a premiat in oglinda doua generatii de business, cea experimentata si cea noua. Aflati castigatorii la categoria Managerul anului 2013.

Si-a dus afacerea de outsourcing in SUA. Bogdan Tudor, invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de maine. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

A lucrat 15 ani la Philip Morris, iar acum are propria firma de training. Urmareste-l IN DIRECT

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street. ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de maine. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )