Libnet.ro
UNICEF

09:30

Washington Post: Donald Trump ar planui sa retraga Statele Unite din acordul comercial cu Coreea de Sud

România Liberă România Liberă,
Washington Post: Donald Trump ar planui sa retraga Statele Unite din acordul comercial cu Coreea de Sud

Presedintele american Donald Trump ar intentiona sa retraga Statele Unite din acordul comercial cu Coreea de Sud, care a intrat in vigoare in 2012. continuă pe România Liberă

Donald Trump, intrebat daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Vom vedea!, a raspuns presedintele american Donald Trump cand a fost intrebat, duminica, in timp ce pleca de la slujba religioasa, daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord, relateaza Reuters.

Presedintele Trump, intrebat daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord: Vom vedea

Presedintele Donald Trump a raspuns cu vom vedea, atunci cand a fost intrebat de un jurnalist american daca Statele Unite vor ataca Coreea de Nord dupa al saselea si cel mai puternic test nuclear al regimului de la Phenian, transmite Reuters.

Republicanii i-au cerut lui Donald Trump sa nu anuleze programul Daca pentru tinerii imigranti

Purtatorul de cuvant al Republicanilor, Paul Ryan, l-a cerut presedintelui Statelor Unite, Donald Trump, sa nu abroge un program din era Obama care-i protejeaza pe imigrantii tineri fara acte, relateaza BBC.

Donald Trump promite o donatie de un milion de dolari din banii sai pentru victimele uraganului Harvey

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a promis ca va face o donatie de un milion de dolari din banii sai pentru persoanele din Texas si Louisiana care au avut de suferit ca urmare a devastatorului uragan Harvey.

Donald Trump ia in calcul SUSPENDAREA comertului cu tarile care fac afaceri cu Phenianul

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca Statele Unite ale Americii iau in calcul suspendarea oricarei forme de comert cu orice tara care face afaceri cu Coreea de Nord, informeaza.

Presedintele Donald Trump vrea sa reformeze ONU

Preseditele american, Donald Trump intentioneaza sa organizeze o intrevedere cu liderii lumii pe 18 septembrie la New York unde ar urma sa discute problema reformarii ONU. Acestia se vor intalni daca vor conveni sa semneze o declaratie din zece puncte adresata secretarului general al ONU, Antonio Guterresh in legatura cu necesitatea realizarii unei reforme eficiente.

Donald Trump afirma ca dialogul nu este raspunsul in fata amenintarii nord-coreene

Donald Trump a avertizat ca dialogul diplomatic cu Phenianul nu este raspunsul, in contextul in care tensiunile dintre cele doua tari escaladeaza din nou, ca urmare a ultimului test balistic intreprins de Coreea de Nord. James Mattis, secretarul apararii, insista insa ca Statele Unite nu au epuizat toate optiunile diplomatice.

Om de afaceri turc, cautat de Statele Unite, incarcerat in Romania

Un om de afaceri turc, arestat in Romania si cautat de SUA pentru ca ar fi vandut echipament militar Iranului, incalcand sanctiunile impuse, a cerut, joi, Curtii de Apel Bucuresti sa fie eliberat din arest, potrivit The Washington Post, citat de Mediafax.

Statele Unite trimit trupe suplimentare in Afganistan

Secretarul american al apararii, Jim Mattis, a anuntat joi ca a ordonat trimiterea de trupe suplimentare in Afganistan, la zece zile dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a promis o intarire a.

Statele Unite au cerut Rusiei sa inchida Consulatul General de la San Francisco si alte doua anexe diplomatice. Lavrov: Regret escaladarea tensiunilor, care nu au fost initiate de noi

Statele Unite au cerut Rusiei sa-si inchida Consulatul General de la San Francisco si doua anexe diplomatice, una din Washington si cealalta din New York, ca raspuns la decizia Kremlinului de a reduce numarul diplomatilor americani aflati in Rusia, relateaza Reuters. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, spune ca regreta escaladarea tensiunilor dintre Moscova si Washington.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )