Libnet.ro
UNICEF

05:45

Washington Post: De Ziua Nationala, romanii intentioneaza sa protesteze fata de modificarea legilor Justitiei

Hotnews Hotnews,
 Washington Post: De Ziua Nationala, romanii intentioneaza sa protesteze fata de modificarea legilor Justitiei

Romanii intentioneaza sa organizeze proteste de ziua nationala a tarii, pe 1 decembrie, pentru a-si manifesta furia fata de planurile guvernului de centru-stanga de a restructura sistemul de justitie, masura despre care multi cred ca va face mai dificila combaterea coruptiei la nivel inalt, a scris joi cotidianul american The Washington Post. continuă pe Hotnews

De Ziua Nationala, proteste fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de prezenta politicienilor penali la Parada militara: Romania moare

Mai multe proteste sunt anuntate vineri, de Ziua Nationala a Romaniei, atat fata de participarea politicienilor cu probleme penale la parada militara, cat si fata de modificarea legilor Justitiei si a Codului Fiscal, precum si fata de modificarea Legii ONG-urilor.

FOTO Povestea padurarului care a arborat tricolorul pe un varf din Alpi, de Ziua Nationala. A trait jumatate din viata in varf de munte

Se implinesc cinci ani de cand un padurar buzoian a arborat drapelul Romaniei pe Jungfrau, unul dintre varfurile semete ale Alpilor, pentru a aminti lumii ca acasa romanii isi sarbatoresc Ziua Nationala. Numele sau este Teodor Cardei, un impatimit al muntelui, acum in varsta de 67 de ani. A trait toata viata pe varful muntelui, in cantonul Lacul Vulturilor.

Cum sarbatoreste Kanal D Ziua Nationala a Romaniei

Kanal D imbraca straie de sarbatoare vineri, 1 Decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Statia le-a pregatit telespectatorilor o serie de surprize, in cadrul show-urilor, menite sa aduca bucurie si entuziasm in casele romanilor.

Defilare pe Bulevardul Balcescu si exercitiu de manuire a armamentului, programate in Buzau de Ziua Nationala

De Ziua Nationala, la Buzau vor avea loc mai multe manifestari dedicate acestei sarbatori. Activitatile vor debuta la ora 10. 00, pe platoul din fata Prefecturii cu intonarea imnului national, apoi autoritatile locale vor tine un discurs. Militarii buzoieni vor face un exercitiu de indemanare si manuire a armamentului Drill Team.

The Washington Post: Propunerile lui Putin vizand Ucraina sunt o noua capcana intinsa lui Trump

Dupa ce a jucat deja pe mana Rusiei in privinta Siriei, Administratia Trump risca acum sa repete aceeasi greseala in Ucraina, unde tratativele diplomatice cu privire la o initiativa ruseasca se infierbanta. Planul Moscovei este acela de a-si legaliza invazia si controlul asupra a doua regiuni din estul Ucrainei, atragandu-l pe presedintele Trump spre un alt acord pagubos, scrie The Washington Post, preluat de agentia Rador.

Parada de 1 Decembrie 2017. Programul manifestatiilor de Ziua Nationala a Romaniei din Craiova

De Ziua Nationala a Romaniei, craiovenii sunt invitati incepand cu ora 10. 00 sa sarbatotreasca ziua de 1 Decembrie in centrul orasului.

De Ziua Nationala a Romaniei, Palatul Parlamentului va fi iluminat in culorile tricolorului

Vineri seara, incepand cu ora 18:00, pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei, Palatul Parlamentului va fi iluminat in culorile tricolorului. Pentru a marca Ziua Nationala a.

Manifestari de Ziua Nationala la Alba Iulia: defilare militara, masa populara cu 12.000 de portii si concerte in aer liber

Alba Iulia va fi si in acest an primitoare cu toti cei care vor dori sa sarbatoreasca Ziua Nationala a Romaniei in orasul Marii Uniri de la 1918. Chiar daca evenimentele programate pentru ziua de vineri, 1 decembrie, nu vor fi de amploarea din alti ani, autoritatile au pregatit un program denumit Festival de Romania.

Reduceri eMAG de ziua nationala la telefoane, televizoare si altele

EMAG anunta campania de reduceri Marea Unire a preturilor mici, asa ca am cercetat oferta ca sa vezi ce poti lua cu reducere de pana la 40%. eMAG are reduceri la o gama considerabila de produse din 28 noiembrie, timp de sapte zile. Perioada aceasta cuprinde ziua de 1 decembrie, cand Romania sarbatoreste ziua nationala.

Premierul Mihai Tudose anunta ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei si va sta in tribuna oficiala

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )