Libnet.ro
UNICEF

06:00

Washingtonul vrea ca Seulul sa plateasca mai mult pentru a-l apara de Coreea de Nord

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Washingtonul vrea ca Seulul sa plateasca mai mult pentru a-l apara de Coreea de Nord

Statele Unite vor ca Seulul sa plateasca mai mult pentru ca Washingtonul sa protejeze Coreea de Sud de Coreea de Nord, a anuntat vineri, la Seul, seful Pentagonului Marke Esper, fara sa precizeze suma ceruta de Washington, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cornel Dinu, marturisiri uluitoare! Ce salarii aveau jucatorii de la Steaua si Dinamo in perioada comunismului: De doua-trei ori mai mult decat castiga Ceausescu

Echipele romanesti au facut istorie in fotbalul european in perioada comunismului, desi fotbalistii nu erau platiti la fel de bine ca cei care jucau la marile cluburi din Europa. Jucatorii de la Steaua si Dinamo castigau, totusi, de doua-trei ori mai mult decat Nicolae Ceausescu, sustine Cornel Dinu. Cornel Dinu: Un jucator de la Steaua .

Financial report Extrema dreapta a castigat cel mai mult in alegerile din Spania. Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. Vid de putere in Bolivia

Financial Times: Extrema dreapta a castigat cel mai mult in aceste alegeri care insa nu au reusit sa scoata tara din impasul politic * Les Echos: Vid de putere in Bolivia. Implicarea armatei si politiei suscita nelinisti * The Washington Post: Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. * Stiri pe scurt.

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

Ce salariu are un director general in Romania. Castiga mai mult decat Iohannis

Salariile directorilor generali din tara noastra ajung la multe mii de euro, insa diferain functie de mai multe aspecte, care variaza de la dimensiunea companiei, la planurile de crestere ale acesteia.

Bolsonaro: China devine tot mai mult o parte a viitorului Braziliei

China devine o parte tot mai importanta a viitorului Braziliei, potrivit declaratiilor de miercuri ale presedintelui Bolsonaro, care a sugerat o atitudine pragmatica fata de cel mai mare partener comercial al tarii din America Latina, scrie South China Morning Post.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )