Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,. continuă pe Antena3

Financial report Extrema dreapta a castigat cel mai mult in alegerile din Spania. Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. Vid de putere in Bolivia

Financial Times: Extrema dreapta a castigat cel mai mult in aceste alegeri care insa nu au reusit sa scoata tara din impasul politic * Les Echos: Vid de putere in Bolivia. Implicarea armatei si politiei suscita nelinisti * The Washington Post: Politica anilor 30 inca mai supravietuieste in Europa de Est. * Stiri pe scurt.

Dancila, despre ceasul de aur: Nu valoreaza mai mult de 5.000 de euro! (VIDEO)

Viorica Dancila a negat categoric ca a purtat marti un ceas de 20. 000 de euro pe care nu l-a pus in declaratia de avere. Candidata PSD la prezidentiale a spus ca nu era nevoie sa treaca ceasul in.

Viorica Dancila ii recomanda lui Florin Citu sa nu se mai comporte ca la gradinita: il compatimesc cu sinceritate

Fostul premier Viorica Dancila i-a recomandat actualului ministru alFinantelor, Florin Citu, sa nu se mai comporte ca la gradinita si sa-si pondereze discursul in functie de realitatile.

eMAG Black Friday - Ce reduceri promite compania si care este cel mai scump produs

EMAG organizeaza Black Friday pe 15 noiembrie si promite ca va avea in oferta 3,5 milioane de produse, cu reducei medii de 34-35%. Compania va avea in oferta si un de 263. 000 de euro, insa produsele de volum vor fi smartphone-urile 120. 000 de bucati) si televizoarele 70. eMAG promite ca 99% dintre produse vor ajunge la clienti pana la 28 noiembrie. De data asta eMAG va vinde si vouchere de cafea la Starbucks. eMAG vinde cel mai mult de Black Friday dintre companiile romanesti, dar produsele cele mai interesante se epuizeaza in 2-3 minute.

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

Iohannis a castigat alegerile in mai multe orase fief PSD. La Focsani, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi intr-o singura sectie din 58

La Craiova, orasul Liei Olguta Vasilescu, unul dintre liderii PSD si cea care s-a ocupat de campania electorala a Vioricai Dancila, Klaus Iohannis a obtinut cel mai mare procent - peste 32,58% din voturi la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila a obtinut mai multe voturi decat Iohannis in doar 7 din cele 173 de sectii din Craiova. in schimb, la Videle, orasul sau natal, Viorica Dancila a obtinut cel mai mare scor in toate cele 9 sectii de votare, castigand alegerile cu 44,35%, la o diferenta de aproape 20 de procente fata de Iohannis.

Viorica Dancila, despre controversa ceasului: Este primit de la sotul meu. Nu valoreaza mai mult de 5000 de euro

Ceasul pe care l-a purtat Viorica Dancila, miercuri seara, la conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, este primit de la sotul ei si valoreaza mai putin de 5. 000 de euro, motiv pentru care nu l-a trecut in declaratia de avere. Liderul deputatilor PNL Florin Roman a acuzat-o pe Dancila ca ar avea un ceas in valoare de 80. 000 de euro pe care nu l-a declarat.

Viorica Dancila: Cel mai important este ca am reusit sa intram in turul doi

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, marti seara, ca accederea sa in turul al doilea al alegerilor pentru functia de presedinte al Romaniei este cel mai important lucru pe.

HARTA INTERACTIVA Unde a luat Dan Barna mai multe voturi la alegerile prezidentiale si in ce judete nu s-a apropiat deloc de Klaus Iohannis sau Viorica Dancila

Dan Barna este marele perdant din Turul I al alegerilor prezidentiale - nu doar ca nu a reusit sa intre in turul doi, dar scorul sau este mult mai mic decat al Vioricai Dancila de la PSD. Candidatul USR-Plus nu a reusit sa ia majoritatea voturilor in niciun judet din tara si nici macar in Diaspora. Totusi in multe judete Barna a reusit sa stranga chiar si peste 20% din voturi, dar in multe altele a fost departe de Klaus Iohannis sau Viorica Dancila.

Viorica Dancila, scrisoare oficiala pentru Klaus Iohannis. Fostul premier il provoaca pe presedinte la o dezbatere

Viorica Dancila declaratii sediul PSD La urmatoarele alegeri vom avea rezultate mult mai bune. Nu vom vedea schimbari de presedinti de organizatii, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta fiecare j.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )