Libnet.ro
UNICEF

07:15

WC-ul public din Huedin care a costat 120.000 de euro, inundat in urma ploilor

Hotnews Hotnews,
 WC-ul public din Huedin care a costat 120.000 de euro, inundat in urma ploilor

WC-ul public din orasul Huedin, judetul Cluj, care a costat 120. 000 de euro si a fost deschis la inceputul lunii mai, a fost inundat in urma ploilor din ultima perioada. Apa s-a inflitrat ]n tavan, dar a inundat si pardoseala, unde s-au format balti. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Cum arata mijloacele de transport public din principalele orase din Romania

Mijloacele de transport in comun sunt cartea de vizita a unui oras si arata gradul de civilizatie. Cel mai important, transportul public joaca un rol extrem de important in reducerea poluarii si fluidizarea traficului. Cu alte cuvinte, daca un oras are un transport in comun bine pus la punct, cu autovehicule moderne, curate, care vin la timp, oamenii renunta la masina personala, ceea ce se traduce intr-un trafic mai putin aglomerat si un aer mai curat. Va prezentam cum arata transportul public din marile orase din Romania si cat de mult au investit primarii in acest segment vital.

Semnele din sarcina care trebuie sa te trimita la medic, explicate in cartea Elei Craciun

Perioada sarcinii este plina de schimbari bulversante pentru viitoarele mamici. De la stari de rau, pana la emotii contrastante, temeri si intrebari la care incearca sa caute raspuns.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,265 seconds )