Libnet.ro
UNICEF

12:30

webPR: incepe Astra Film Festival 2019: spectacolul lumii se muta la Sibiu, intre 14 si 20 octombrie

Hotnews Hotnews,
 webPR: incepe Astra Film Festival 2019: spectacolul lumii se muta la Sibiu, intre 14 si 20 octombrie

Incepand de luni, 14 octombrie, centrul istoric al Sibiului va fremata efectiv timp de 7 zile la vibratiile celei de-a XXVI-a editii a Festivalului International Astra Film, un festival de amploare si prestigiu cultural mondial. Programul oficial al editiei din 2019 e impresionant: 126 de filme selectionate, dintre care 46 vor concura in cele 4 sectiuni competitionale, 58 vor fi prezentate in premiera, 55 de proiectii vor fi urmate de sesiuni QA cu regizorii romani si straini prezenti la festival, iar 29 vor fi proiectate in formatele VR si full-dome. continuă pe Hotnews

intalnire cu Stalin, Gorbaciov si rebeli ai Revolutiei din 89, in documentare de exceptie la Astra Film 2019

Editia 2019 a Festivalului International Astra Film de la Sibiu, care va avea loc intre 14 si 20 octombrie, prezinta o serie de documentare de exceptie care propun o reflectie patrunzatoare asupra trecutului pentru a intelege mai bine realitatea prezenta.

Bucharest Jewish Film Festival

Incepe astazi cea de a 9-a editie a Festivalului Filmului Evreiesc care, vreme de opt zile, va oferi publicului bucurestean o serie de evenimente culturale, ce includ filme de fictiune, de animatie, documentare, dar si muzica casica si traditionala sau dezbateri pe teme legate de profilul intregii manifestari.

webPR incepe Expo Shop, evenimentul care iti arata viitorul industriei de retail. 9-11 octombrie, la Romexpo

O noua editie de amploare a EXPO SHOP, singura expozitie dedicata industriei de retail din sud-estul Europei, se desfasoara intre 9 si 11 octombrie, la Romexpo. Cei mai mari producatori si distributori internationali din industria de retail vin in Pavilionul C1 de la Romexpo sa prezinte echipamente si tehnologii de ultima generatie, oferind o experienta de neuitat vizitatorilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )