Libnet.ro
UNICEF

14:15

Weekend de foc pentru cei de la Casa de Pensii. Anuntul facut de ministrul Muncii

Antena3 Antena3,
Weekend de foc pentru cei de la Casa de Pensii. Anuntul facut de ministrul Muncii

Legea pensiilor va intra saptamana viitoare in avizare interministeriala si, in maximum doua saptamani ar putea fi adoptata in Guvern si apoi trimisa in Parlament, a anuntat, vineri, ministrul Muncii. continuă pe Antena3

Lovitura pentru cei care au masini second hand! Anuntul facut acum

Panica printre cei care vand masini second hand! Inspectorii antifrauda verifica comertul cu masini la mana a doua pentru prevenirea fraudelor cu TVA, conform unui comunicat de presa al ANAF. Continuarea.

Cuvnt pentru cei care se nelinistesc

Democratia constitutionala nu e dictata nici de minoritati, nici de majoritati, ci de legi si de principii juridice care sunt gandite pentru a da seama de toti cetatenii, majoritari sau minoritari. O astfel de oranduire este seculara pentru ca trebuie sa tina cont si de cei care nu au viata religioasa. Tocmai pentru ca este o democratie centrata pe legi si principii, nu pe vointa majoritatii, crestinii sunt ei insisi protejati printr-o Lege a Cultelor. Iar acest lucru este bun tocmai pentru ca noi, crestinii, cei care acum suntem majoritari, am putea fi maine minoritari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )