Libnet.ro
UNICEF

06:15

Weekend de iubire! Delia Matache, trei ani de cand a devenit oficial doamna

Antena3 Antena3,
Weekend de iubire! Delia Matache, trei ani de cand a devenit oficial doamna

Weekend plin de iubire pentru Delia Matache. Juratul de la X Factor a implinit pe 30 august trei ani de la cununia civila. continuă pe Antena3

VIDEO. Reactia neasteptata a unui baietel de trei ani, cand primeste cadou un avocado

Un copil in varsta de trei ani a primit cadou un avocado de la unchiul lui, care a vrut, astfel, sa ii testeze manierele. Baietelul a zambit si s-a prefacut incantat de cadou.

Delia Matache este fetita din ceara in animatia Mune: Gardianul Lunii, care va avea premiera in cinematografele din Romania pe 11 septembrie

Cantareata Delia Matache si-a imprumutat vocea personajului Glim, o fetita din ceara, din filmul de animatie Mune: Gardianul Lunii/ Mune, le gardien de la lune 2015), care va avea premiera in cinematografele.

Egipt: Trei jurnalisti Al-Jazeera au fost condamnati la cate trei ani de inchisoare

Jurnalistii Baher Mohammed, Mohammed Fahmy si Peter Greste au fost condamnati de Tribunalul din Cairo la cate trei ani de detentie pentru difuzare de stiri false si colaborare cu organizatia interzisa.

Bursele inchid cea mai proasta luna din ultimii trei ani. Romania, pe locul 28 in lume in topul scaderilor

Bursele din toata lumea au inchis cea mai proasta luna din ultimii trei ani, august marcand o prabusire a actiunilor cauzata de temerile investitorilor legate de incetinirea cresterii economiei chineze. Cu o scadere de circa 7%, Romania se afla pe.

Numarul de biciclete produse in Romania s-a dublat in ultimii trei ani

Dupa ce si-a dublat productia de biciclete in ultimii trei ani, Romania se apropie de locurile de top ale celor mai mari producatori de biciclete din UE, scrie Ziarul Financiar. in 2014 Romania a urcat pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )