Libnet.ro
UNICEF

16:45

Wells Fargo, institutia bancara cu cea mai mare valoare de piata din lume

B1 B1,
Wells Fargo, institutia bancara cu cea mai mare valoare de piata din lume

Wells Fargo a reusit recent sa devanseze Industrial Commercial Bank of China, devenind astfel institutia bancara cu cea mai mare valoare de piata din lume, relateaza The Wall Street Journal. Acum,. continuă pe B1

REZULTATE EXAMEN TITULARIZARE 2015. Care este topul judetelor cu cea mai mare rata de promovare

Cea mai mare rata de promovare la examenul de titularizare s-a inregistrat in judetul Cluj, unde a fost inregistrat un procent de 47,10%. Topul judetelor cu cea mai mare rata de promovare este co .

incepe cea mai mare competitie de BMX si MTB din tara

Ajunsa la cea de-a cincea editie, Dirt on Fire, cea mai mare competitie de BMX si Mountain Bike din Romania, va avea loc anul acesta in perioada 30 iulie 2 august, la Miercurea Ciuc.

Kanal D, televiziunea cu cea mai mare crestere a audientei in 2015! La ce se uita romanii la tv

In prima jumatate a anului 2015, Kanal D a fost postul de televiziune cu cele mai mari cresteri ale audientei in Prime Time! Iata la ce le place romanilor sa se uite la tv! .

Microsoft anunta cea mai mare pierdere neta din istoria companiei

Microsoft a raportat cea mai mare pierdere neta din istoria companiei, gigantul american anuntand pe trimestrul fiscal anterior o pierdere de 3,2 miliarde de dolari, pe fondul disponibilizarilor multiple din cadrul diviziei Nokia si a salariilor compensatorii aferente.

Microsoft anunta cea mai mare pierdere neta din istoria companiei

Microsoft a rarpotat cea mai mare pierdere neta din istoria companiei, gigantul american anuntand pe trimestrul fiscal anterior o pierdere de 3,2 miliarde de dolari, pe fondul disponibilizarilor multiple din cadrul diviziei Nokia si a salarilor.

Traian Basescu despre promulgarea de catre Klaus Iohannis a legii alegerilor parlamentare: Cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, cu referire la promulgarea, in urma cu o zi, a legii alegerilor parlamentare de catre Klaus Iohannis, ca Este cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani. Noua lege prevede ca numarul total al parlamentarilor va fi de 466, ceea ce inseamna ca nu s-a tinut cont de referendumul din anul 2009, cand romanii s-au pronuntat pentru un legislativ cu 300 de membri. Deosebirea dintre un referendum consultativ si unul facultati este uriasa. Acel referendum in care romanii s-au pronuntat pentru Parlament cu 300 de parlamentari a fost tratat ca un referendum facultativ, ceea ce nu exista in Constitutie, a afirmat Basescu.

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca nu respecta referendumul din 2009, cu 300 de parlamentari: Asta este cea mai mare eroare politica facuta de un presedinte in ultimii 11 ani (VIDEO)

Fostul presedinte Train Basescu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nu respecta referendumul din 2009, cu 300 de parlamentari, afirmand ca aceasta este cea mai mare eroare politica facuta de un.

Peste 22.000 de candidati la admiterea in Universitatea Bucuresti. Cea mai mare competitie este la Limbi Moderne Aplicate - 80 candidati/loc si la specializarea Publicitate a Facultatii de Jurnalism - 13 candidati/loc

Peste 22000 de candidati si-au depus dosarele in sesiunea iulie 2015, pentru admiterea la studii universitare de licenta la Facultatile Universitatii din Bucuresti, cu o medie de 5 candidati pe locurile de la buget, informeaza institutia de invatamant.

BNR: Euro, la cea mai scazuta valoare in fata leului din 29 aprilie

Euro a atins, luni, un nou minim al ultimelor doua luni si jumatate. Banca Nationala a Romaniei a anuntat un curs de referinta de 4,4174 lei/euro. Euro nu a mai inregistrat o valoare atat de scazuta in.

Banca Transilvania, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bancii Transilvania s-au apreciat cu 9,53%, in perioada 10-17 iulie, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), raportat la moneda euro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )