Libnet.ro
UNICEF

11:30

Wild Wild East: digitalizarea Romaniei e mai puternica decat ar crede romanii

Adevărul Adevărul,
Wild Wild East: digitalizarea Romaniei e mai puternica decat ar crede romanii

Romania are internet foarte rapid, pentru ca oamenii sunt deschisi noilor tehnologii, mai ales cand cele vechi nu exista sau sunt deficitare. Un studiu despre digitalizare pozitioneaza tara drept fruntasa intr-un clasament regional. E un clasament de bine si de urmarit pentru viitor. continuă pe Adevărul

Pisicile, camarazi pentru vikingi: fascinatia pentru feline, mai veche decat credeam

Procesul de domesticire a pisicilor a fost tot timpul un mister pentru oamenii de stiinta. Un nou studiu genetic arata ca fascinatia pentru feline ar fi fost si mai prematura decat se credea. Se pare ca pisicile ii insoteau pe primii fermieri si pe vikingi in calatoriile lor, iar descoperirea a fost facuta in urma [].

Productia de vin va fi in acest an cu 11% mai mare decat in 2015

Productia de vin va fi in acest an cu 11% mai mare decat in 2015, adica va fi de 4 milioane de hectolitri fata de 3,6 milioane de hectolitri, informeaza ZF. Vinurile vor fi de buna calitate,.

METEO: Luni si marti vremea se mentine usor mai rece decat ar fi normal pentru aceasta perioada

In centrul, estul si sudul tarii, vremea se va mentine usor mai rece decat in mod obisnuit la aceasta data, in timp ce in restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, precizeaza ANM. Maximele vor oscila intre 14 si 22 de grade, iar minimele intre 3 si 13 grade.

Militarii critica aspru afirmatia lui Daniel Barbu despre meseria de parlamentar, care ar fi mai riscanta decat o misiune in Afganistan: Barbu este un nefericit

Liga Militarilor Profesionisti reactioneaza la afirmatia lui Daniel Barbu, fost ministru al Culturii, care a spus despre meseria de parlamentar ca este mai riscanta decat o misiune in Afganistan. Barbu este catalogat drept un nefericit.

Meseria de politician, mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan

Profesia de politician este una mai riscanta decat misiunea unui soldat in Afganistan, dar, in acelasi timp, este si o vocatie, considera senatorul ALDE Daniel Barbu.

Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara: povestea Ilincai Paun, care conduce azi operatiunile Colliers

Conduce operatiunile uneia dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, este mama a trei copii, preda cursuri de vanzari si antreprenoriat, iubeste cititul, calatoriile si stie sa pretuiasca fiecare secunda cu activitati care ii.

Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara: povestea Ilincai Paun, managerul care conduce azi operatiunile Colliers

Conduce operatiunile uneia dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, este mama a trei copii, preda cursuri de vanzari si antreprenoriat, iubeste cititul, calatoriile si stie sa pretuiasca fiecare secunda cu activitati care ii.

Elena Udrea: Dosarul meu a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte - Campania din 2014, mai scumpa decat campania mea din 2009 (VIDEO)

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa DNA in privinta finantarii campaniilor electorale. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )