Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara: povestea Ilincai Paun, care conduce azi operatiunile Colliers

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara: povestea Ilincai Paun, care conduce azi operatiunile Colliers

Conduce operatiunile uneia dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, este mama a trei copii, preda cursuri de vanzari si antreprenoriat, iubeste cititul, calatoriile si stie sa pretuiasca fiecare secunda cu activitati care ii. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai puternica femeie din consultanta imobiliara: povestea Ilincai Paun, managerul care conduce azi operatiunile Colliers

Conduce operatiunile uneia dintre cele mai mari companii de consultanta imobiliara din Romania, este mama a trei copii, preda cursuri de vanzari si antreprenoriat, iubeste cititul, calatoriile si stie sa pretuiasca fiecare secunda cu activitati care ii.

Caru' cu vedete: Era anarhie si haos. O fosta bona dezvaluie ce se intampla in casa Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt; Dorian Popa, tinta glumelor unuia dintre cei mai buni prieteni. Artistul s-a facut de ras; Cea mai sexy femeie din lume a ramas in san

Adela Popescu, poza din intimitate cu Radu Valcan: Si ravasit esti sexi, nene!. Adela Popescu 29 de ani) si Radu Valcan 39 de ani) au devenit parinti in urma cu. Bianca Dragusanu s-a ingrasat 15 kilograme, dar nimeni nu o crede. Bianca Dragusanu va naste peste doar cateva zile, iar.

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume 2016: In premiera, o universitate britanica este cel mai puternic brand universitar. Oxford a detronat Caltech

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume este dominat si anul acesta de universitatile din Statele Unite ale Americii, cu 7 institutii in top 10 doua dintre ele impartind locul 10), desi prima pozitie este revendicata, in premiera, de Marea Britanie, cu Universitatea Oxford. Alte doua institutii britanice si una elvetiana si-au facut drum in esantionul primelor 10 universitati. Topul celor mai puternice branduri universitare la nivel global este realizat anual de Times Higher Education. Universitatile din Asia isi continua ascensiunea si in editia din aces an. Romania are 4 universitati in top, 2 in intervalul 601-800, si doua in intervalul 801+.

Minus 2,2 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din tara

Temperaturile au continuat sa scada in zona depresionara din estul Transilvaniei, cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite, de minus 2,2 grade Celsius, fiind consemnata, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc. Mai frig a fost doar la peste 2. 000 de metri altitudine, minus 4,5 grade Celsius la Varful Omu.

Subiectele zilei: Democratia si revolutiile periodice; Cand va fi gata cea mai asteptata autostrada din Romania; Am vorbit cu fosti angajati care exploatau Rosia Montana despre tepele pe care le-au luat

Romania, pe primul loc la fraude cu fonduri europene. Romania ocupa primul loc in UE la numarul investigatiilor privind folosirea. Marile erori judiciare din Romania. Cazuri teribile cu oameni arestati, condamnati si torturati ca sa recunoasca crime si jafuri pe care nu le-au facut. Mai multe dosare de.

Poate cea mai buna interceptie din istoria handbalului: Joc defensiv de mare clasa in campionatul german (VIDEO)

Kentin Mahe a reusit faza anului intr-un meci de handbal disputat in Germania. Handbalistul lui Flensburg-Handewitt a interceptat o pasa in lungime a adversarilor printr-un salt spectaculos. Pe.

Bucurestiul este considerat capitala cea mai vulnerabila la cutremure din sudul Europei. Peste jumatate dintre cladirile incadrate in clasa I de risc seismic in Romania sunt in Bucuresti

Mai mult de jumatate dintre cele 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic la nivelul tarii sunt in Bucuresti, considerat capitala sud-europeana cea mai vulnerabila la cutremure, mai ales din cauza cladirilor vechi din zona centrala, dar si din cauza solului. Statisticile Primariei Capitalei, citate de News. ro, releva ca 173 de cladiri sunt incadrate in categoria I de risc seismic, iar alte 183 sunt considerate pericol public.

O jumatate de milion de euro, bugetul Institutului care vrea sa aduca cea mai mare universitate din tara in Top 500

Universitatea Babes-Bolyai a lansat, astazi, in premiera in tara Institutul de Studii Avansate in Stiinta si Tehnologie cu scopul de a intra in topul celor mai bune 500 de universitati din lume. Avand un buget de 460. 000 de euro pentru anul universitar 2016-2017, Institutul va acorda burse de cercetare pentru studentii si cadrele didactice ale universitatii, dar si pentru cercetatori din strainatate.

Miercurea Ciuc, cel mai friguros loc din tara, vineri dimineata

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, vineri dimineata, la Statia Meteo Miercurea Ciuc.

O femeie din Moscova, ucisa de tramvai in timp ce butona telefonul mobil (VIDEO)

O femeie din Moscova a fost ucisa de un tramvai din cauza propriei neatentii. Aceasta butona telefonul mobil chiar pe linia de tramvai, fara a fi constienta de ce se petrece in jurul ei, conform Daily.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )