Libnet.ro
UNICEF

10:45

Wimbledon 2018: Ana Bogdan, eliminata DRAMATIC inca din primul tur de o jucatoare aflata pe locul 88 WTA

B1 B1,
Wimbledon 2018: Ana Bogdan, eliminata DRAMATIC inca din primul tur de o jucatoare aflata pe locul 88 WTA

Dupa Irina Begu si Gabriela Ruse, inca o romanca a fost eliminata de la turneul de la Wimbledon inca din primul tur. Este vorba de Ana Bogdan, locul 59 WTA, care a pierdut, marti, cu scorul de 6-1, 3-6, 8-6,. continuă pe B1

SURPRIZA URIASA la Wimbledon 2018: Sloane Stephens, ELIMINATA inca din primul tur. Cum o ajuta pe Simona Halep infrangerea suferita de americanca

Editia de anul acesta a turneului de la Wimbledon a debutat cu o surpriza uriasa. Americanca Sloane Stephens, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, adversarea Simonei Halep la Roland Garros si castigatoarea.

Wimbledon: Ana Bogdan, eliminare la photo finish / 8-6 n decisiv pentru Lara Arruabarrena

Ana Bogdan si Lara Arruabarrena s-au duelat cu toate armele din dotare timp de doua ore si sase minute, diferenta dintre cele doua facandu-se la doar cateva puncte. Iberica a avut nervii mai tari si s-a impus cu 8-6 in decisiv, meciul avand o importanta incarcare emotionala. Ana paraseste Wimbledon-ul in runda inagurala dupa o infrangere la photo finish 1-6, 6-3, 6-8). Se actualizeaza.

SOC la Wimbledon: MAREA FAVORITA, ELIMINATA inca din primul tur. in decisiv a fost SPULBERATA cu 6-0!

Inca o surpriza de proportii la Wimbledon, dupa ce Elina Svitolina si Sloane Stephens au fost trimise acasa inca din primul tur. Cehoaica Petra Kvitova 28 de ani, 7 WTA), favorita numarul 1 a bookmakerilor,.

Numai PATRU-s NOROCOASE. Restul de patru au plecat acasa. Monica Niculescu, ELIMINATA inca din primul tur la Wimbledon

Veste proasta pentru fanii tenisului din tara noastra. Monica Niculescu, locul 61 WTA, a pierdut meciul de marti din primul tur al turneului de la Wimbledon, disputat cu japoneza Naomi Osaka, locul 18.

Roger Federer, aparitie-SOC la Wimbledon 2018: Ce echipament a purtat campionul elvetian si cati bani va primi el pentru schimbarea sponsorului (FOTO)

Luni, 2 iulie 2018, marcheaza finalul unei ere. Marele campion Roger Federer, in varsta de 36 de ani, a debutat la Wimbledon, turneu pe care l-a castigat de 8 ori, socandu-si fanii. Elvetianul si-a.

Wimbledon 2018: dupa Sorana Cirstea, si Alexandra Dulgheru se califica in turul al doilea

Alexandra Dulgheru a trecut in turul al doilea la Wimbledon dupa ce a invins-o pe Krystina Pliskova, scor 6-4, 1-6, 6-2.

Wimbledon 2018, ncepe spectacolul: Dulgheru, Crstea, Begu, Buzarnescu si Ruse vor juca luni

Dintr-un total de opt !), cinci jucatoare din Romania vor evolua in prima zi a celui de-al treilea Grand Slam al anului. Primele vor intra in scena Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea in jurul orei 13:30), ele fiind urmate de Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Elena Gabriela Ruse.

CM 2018: Belgia se califica DRAMATIC in sferturi, dupa ce a fost condusa cu 2-0 de Japonia. Golul victoriei a venit in ULTIMUL MINUT al meciului (FOTO, VIDEO)

Meci dramatic la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia. Nationala Belgiei s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei, dupa ce a invins, luni, la Rostov pe Don, cu scorul de 3-2, selectionata Japoniei.

Wimbledon 2018: demonstratie de forta a lui Wozniacki, victorii in trei seturi pentru Pliskova si Venus Williams

In afara lui Sloane Stephens, marile favorite au reusit sa treaca in turul al doilea. Cel mai mult a impresionat Caroline Wozniacki, a doua jucatoare a lumii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )