Libnet.ro
UNICEF

00:07

SOC la Wimbledon: MAREA FAVORITA, ELIMINATA inca din primul tur. in decisiv a fost SPULBERATA cu 6-0!

B1 B1,
SOC la Wimbledon: MAREA FAVORITA, ELIMINATA inca din primul tur. in decisiv a fost SPULBERATA cu 6-0!

Inca o surpriza de proportii la Wimbledon, dupa ce Elina Svitolina si Sloane Stephens au fost trimise acasa inca din primul tur. Cehoaica Petra Kvitova 28 de ani, 7 WTA), favorita numarul 1 a bookmakerilor,. continuă pe B1

Numai PATRU-s NOROCOASE. Restul de patru au plecat acasa. Monica Niculescu, ELIMINATA inca din primul tur la Wimbledon

Veste proasta pentru fanii tenisului din tara noastra. Monica Niculescu, locul 61 WTA, a pierdut meciul de marti din primul tur al turneului de la Wimbledon, disputat cu japoneza Naomi Osaka, locul 18.

SURPRIZA URIASA la Wimbledon 2018: Sloane Stephens, ELIMINATA inca din primul tur. Cum o ajuta pe Simona Halep infrangerea suferita de americanca

Editia de anul acesta a turneului de la Wimbledon a debutat cu o surpriza uriasa. Americanca Sloane Stephens, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, adversarea Simonei Halep la Roland Garros si castigatoarea.

Wimbledon 2018: Ana Bogdan, eliminata DRAMATIC inca din primul tur de o jucatoare aflata pe locul 88 WTA

Dupa Irina Begu si Gabriela Ruse, inca o romanca a fost eliminata de la turneul de la Wimbledon inca din primul tur. Este vorba de Ana Bogdan, locul 59 WTA, care a pierdut, marti, cu scorul de 6-1, 3-6, 8-6,.

inca o SUPRIZA de PROPORTII la Wimbledon: Maria Sharapova, ELIMINATA de o jucatoare venita din calificari

O noua supriza de proportii la Wimbledon. Maria Sharapova favorita 24) se alatura numelor mari eliminate inca din primul tur. Rusoaica Vitalia Diatchenko 132 WTA) a invins-o pe Sharapova dupa un meci.

Prima surpriza de proportii la Wimbledon: Sloane Stephens a fost invinsa din primul tur si nu o mai poate detrona pe Simona Halep

Campioana de la US Open 2017 si finalista de la Roland Garros 2018, americanca Sloane Stephens, a fost eliminata inca din primul tur la Wimbledon.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )