Libnet.ro
UNICEF

19:45

Wimbledon: Caroline Wozniacki, eliminata in turul al treilea de Shuai Zhang Svitolina si Pliskova, in optimi

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Caroline Wozniacki, eliminata in turul al treilea de Shuai Zhang Svitolina si Pliskova, in optimi

Caroline Wozniacki 19 WTA si favorita 14) a parasit inca din turul al treilea competitia de la Wimbledon. Daneza a fost invinsa in doua seturi, scor 6-4, 6-2, de chinezoaica Shuai Zhang 50 WTA), dupa o ora si 21 de minute de joc. Tot vineri, Elina Svitolina favorita 8) si Karolina Pliskova 3) s-au calificat in optimi. continuă pe Hotnews

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Wimbledon: Rafael Nadal s-a calificat in turul al treilea, dupa un meci spectaculos cu Nick Kyrgios

Meciul dintre Rafael Nadal si Nick Kyrgios s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Ibericul s-a impus cu 6-3, 3-6, 7-65), 7-63), dupa trei ore si cinci minute de joc si s-a calificat in turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Wimbledon: Serena Williams, in turul al treilea dupa un meci dificil in fata slovenei Kaja Juvan (Rezultatele zilei)

Serena Williams a avut parte de un meci foarte dificil in turul al doilea de la Wimbledon. Slovena Kaja Juvan 18 ani, 133 WTA) i-a dat mari batai de cap americancei, a castigat categoric primul set, l-a pierdut pe al doilea si a luptat pentru sansa ei in decisiv, insa nu a putut produce surpriza. Septupla campioana de la All England Club s-a impus cu 2-6, 6-2, 6-4, dupa o ora si 34 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2624 seconds )