Libnet.ro
UNICEF

15:15

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Playtech Playtech,
Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu . continuă pe Playtech

Wimbledon: Simona Halep, inainte de meciul cu Mihaela Buzarnescu: Nu conteaza cu cine joc, e o jucatoare foarte buna

Romania este sigura ca va avea cel putin o jucatoare in turul trei de la Wimbledon, Simona Halep si Mihaela Buzarnescu urmand sa se dueleze in runda a doua. Cele doua s-au mai intalnit o singura data in cariera, in urma cu 11 ani, intr-un turneu care a avut loc la Monteroni Darabia Italia).

Simona Halep, despre meciul cu Mihaela Buzarnescu: Am jucat bine amandoua. M-am simtit increzatoare pe teren si puternica psihic

Simona Halep 7 WTA) a invins-o pe Mihaela Buzarnescu, scor 6-3, 4-6, 6-2, in turul al doilea de la Wimbledon. Fostul lider mondial a declarat ca partida a fost una de nivel ridicat si ca se simte pregatita pentru meciul din runda urmatoare, unde o va intalni pe Victoria Azarenka 40 WTA).

CTP lanseaza un avertisment pentru Simona Halep, inaintea meciului cu Viktoria Azarenka

Simona Halep o va intalni pe Viktoria Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon, un meci care se anunta dificil pentru jucatoarea noastra.

LIVE Simona Halep cu Victoria Azarenka in turul 3 la Wimbledon (vineri dupa 17:00)

Cel mai asteptat duel al zilei de vineri in competitia feminina de la Wimbledon le aduce fata in fata pe Simona Halep si Victoria Azarenka.

Victorie pentru Simona Halep, in turul 3 la Wimbledon 2019

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri.

Misiune complicata pentru Simona Halep in optimi. Tocmai si-a aflat adversara

Pe Simona Halep o asteapta un meci de foc in optimile de finala la Wimbledon contra unei adversare care nu are nimic de pierdut si care deja si-a depasit conditia.

WIMBLEDON 2019. Premiera pentru Simona Halep

Simona Halepva avea parte de o premiera, in turul 2 de laWimbledon. Pentru prima oara in cariera, fostul lider WTA va intalni, la un Grand Slam, o adversara din Romania, pe tabloul de.

Wimbledon: Simona Halep vs Victoria Azarenka se va disputa vineri, dupa ora 17:30

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar meciul dintre Simona Halep si Victoria Azarenka, din turul al treilea, va fi al doilea de pe Terenul Central, dupa partida dintre Kevin Anderson si Guido Pella.

inca un avertisment pentru Simona Halep. Un fost mare campion mizeaza azi pe Viktoria Azarenka

Simona Halep va juca azi, in turul al treilea al turneului de la Wimbledon, cu Viktoria Azarenka, fost numar 1 mondial si dublu castigatoare de Grand Slam.

Veste buna pentru parinti. Vor avea zile libere platite cand scolile se inchid din cauza vremii

Parintii isi vor putea lua zile libere platite ca sa stea cu copiii acasa atunci cand scolile sau gradinitele se inchid din cauza vremii sau in alte situatii extreme. Legea a fost adoptata saptamana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )