Libnet.ro
UNICEF

09:00

Wimbledon: Perechea Monica Niculescu/Olga Savciuk, calificata in turul doi al turneului de Grand Slam

Adevărul Adevărul,
Wimbledon: Perechea Monica Niculescu/Olga Savciuk, calificata in turul doi al turneului de Grand Slam

Perechea Monica Niculescu Romania) /Olga Savciuk Ucraina) s-a calificat in turul doi al probei de dublu, de la Wimbledon, dupa ce a trecut, cu emotii de gemenele Pliskova, Karolina si Kristyna. continuă pe Adevărul

Perechea Monica Niculescu/Olga Savciuk s-a calificat in turul doi la dublu, la Wimbledon

Perechea Monica Niculescu /Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat in turul doi al probei de dublu, de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Cele doua le-au invins in primul tur pe gemenele Pliskova, Karolina.

Wimbledon: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la dublu

Perechea Monica Niculescu/Olga Savciuk Romania/Ucraina) s-a calificat, miercuri, in al doilea tur la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Monica Niculescu si Olga Savciuk le-au invins in runda inaugurala pe surorile gemene Pliskova, Karolina si Kristyna, din Cehia, scor 2-6, 6-4, 6-4, dupa o ora si 35 de minute.

Wimbledon: Programul sportivelor noastre - Simona Halep, Andreea Mitu si Monica Niculescu vor juca marti

Cap de serie numarul trei, Simona Halep va debuta marti la turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. Simona o va intalni pe Jana Cepelova Slovacia, 106 WTA), in al doilea meci al zilei de pe terenul 1 va juca dupa disputa Nadal vs Bellucci). Tot astazi vor juca Andreea Mitu cu Olga Govortsova) si Monica Niculescu cu Monica Puig.

Wimbledon: Monica Niculescu, in turul doi, dupa ce a invins-o pe Monica Puig

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in runda inaugurala, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-1, dupa o ora si 57 de minute, pe Monica Puig Puerto Rico), pozitia 91 in ierarhia mondiala.

Monica Niculescu in turul 2 la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, marti, in turul secund la Wimbledon dupa un meci de trei seturi cu Monica Puig din Puerto Rico.

Wimbledon: Monica Niculescu, in turul al doilea. Urmatoarea adversara, invingatoarea Simonei Halep

Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, dupa ce a eliminat-o pe Monica Puig, 91 WTA. Mai departe ea va juca impotriva sportivei care a reusit surpriza competitiei, eliminarea Simonei Halep.

Monica Niculescu, in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Wimbledon, faza in care ar putea sa o intalneasca pe Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie.

Wimbledon: Andreea Mitu si Monica Niculescu debuteaza marti. Programul romancelor

Cea de a doua zi a turneului de la Wimbledon va aduce trei romance la fileu. Halep, Niculescu si Mitu au sanse mari sa treaca in turul urmator.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )