Libnet.ro
UNICEF

01:05

Windows 10 este disponibil si reprezinta un pas mare in fata, comparativ cu versiunea anterioara

Antena3 Antena3,
Windows 10 este disponibil si reprezinta un pas mare in fata, comparativ cu versiunea anterioara

Windows ne-a obisnuit cu anumite cicluri. Windows XP ne-a scapat de Windows ME, Windows 7 de mizeria numita Vista. Acum, Windows 10 vine sa ne salveze de Windows 8, fiind o surpriza mai mult decat placuta. S-a. continuă pe Antena3

Windows 10 este disponibil incepand de miercuri, fiind cel mai sigur sistem de operare de pana acum

Microsoft anunta disponibilitatea Windows 10 incepand de miercuri atat pentru utilizatorii independenti, cat si pentru companii, acesta fiind cel mai sigur sistem de operare de pana acum, atat prin intermediul.

Seful Microsoft: Windows 10 este o piatra de hotar nu numai pentru compania noastra ci si pentru intreaga industrie IT

Sistemul de operare Windows 10 reprezinta o noua era in industria IT, potrivit declaratiilor facute miercuri de seful companiei americane Microsoft, Satya Nadella, intr-un interviu acordat BBC. Windows.

S-ar putea sa aveti deja Windows 10 descarcat pe sistem

Intr-o perioada in care asteptam cu entuziasm lansarea Windows 10, s-ar putea ca unii dintre noi sa-l aiba deja descarcat. Daca va aflati printre cei care spera sa-si poate instala noul Windows 10 sub forma unui upgrade gratuit de la Windows 7 sau Windows 8. 1, s-ar putea sa aveti parte de o veste buna. Desi [] S-ar putea sa aveti deja Windows 10 descarcat pe sistem Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Marile noutati din Windows 10: Microsoft lanseaza in 190 de tari

In ultimele luni s-a vorbit mult de Windows 10, dar acum se face, in sfarsit, trecerea catre noua versiune. Alaturi de schimbari la nivelul interfetei vor fi incluse in versiunea finala aplicatii precum Cortana, browser-ul Microsoft Edge, Xbox App si noul pachet Office. Pentru Windows 10, Microsoft anunta ca utilizatorii din 190 de tari au [] Marile noutati din Windows 10: Microsoft lanseaza in 190 de tari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Windows 10 la primul contact cu infrastructura din Romania: a picat Internetul

Reprezentantii companiei Microsoft, care au lansat miercuri, la Bucuresti, noul sistem de operare Windows 10, au avut parte de o surpriza extrem de neplacuta.

Windows 10, oficial in Romania. Ce aduce noul sistem de operare

Mai sunt doar cateva ore pana la momentul lansarii oficiale, in intreaga lume, inclusiv in Romania, a noului sistem de operare, Windows 10.

10 impresii despre Windows 10: review-uri pentru noul Windows

Windows 10 a fost lansat oficial de Microsoft si primele review-uri au inceput sa apara. Cei mai multi sunt incantati de meniul Start, de interfata, dar cea mai mare lipsa continua sa fie cea a aplicatiilor. Fata de Windows 8, aceasta versiune este mai potrivita tuturor dispozitivelor, dar mai trebuie sa treaca testul atragerii dezvoltatorilor [] 10 impresii despre Windows 10: review-uri pentru noul Windows Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou Windows, lansat oficial: ce ar trebui sa stii despre Windows 10

Cel mai asteptat Windows a fost lansat astazi. Este, totodata, si ultimul Windows, dupa cum spune Microsoft. Acesta e Windows 10 si cele mai importante noutati din el.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )