Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cel mai nou Windows, lansat oficial: ce ar trebui sa stii despre Windows 10

Adevărul Adevărul,
Cel mai nou Windows, lansat oficial: ce ar trebui sa stii despre Windows 10

Cel mai asteptat Windows a fost lansat astazi. Este, totodata, si ultimul Windows, dupa cum spune Microsoft. Acesta e Windows 10 si cele mai importante noutati din el. continuă pe Adevărul

Sunteti gata pentru cel mai sigur Windows creat vreodata?

Incercand sa va motiveze sa faceti upgrade, Microsoft tocmai a clasificat iminentul Windows 10 ca fiind cel mai sigur creat vreodata. Reclamele la sisteme de operare pot fi create in doua directii, una metaforica pentru persoanele mai atehnice si una incarcata de superlative absolute. Dupa ce in urma cu cateva zile am vazut prima reclama [] Sunteti gata pentru cel mai sigur Windows creat vreodata? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Caterpillar S40 e cel mai nou telefon de dat de pamant

Daca ati investit foarte multi bani in reparatii pentru telefoanele date de pamant, va puteti orienta catre noul Caterpillar S40. La cativa ani dupa ce au inceput sa-si faca un nume in domeniul terminalelor rezistente la socuri si intemperii, cei de la Caterpillar isi continua obiceiul de a lansa cate un nou smartphone in fiecare [] Caterpillar S40 e cel mai nou telefon de dat de pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai ravnit smartphone cu Android al anului: One Plus 2 a fost lansat oficial. Cum arata si ce noutati aduce in lupta cu iPhone si Galaxy S6

One Plus 2, unul dintre cele mai asteptate si ravnite smartphone-uri cu Android ale anului, a fost lansat oficial. Cum arata si ce noutati aduce cel mai bun telefon chinezesc in lupta cu iPhone si Galaxy S6.

Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor

Moto G a fost anuntat oficial, telefonul urmand a fidisponibilin doua variante cu specificatii diferite. Unul dintre cele mai asteptate telefoane Motorola a fost anuntat in mod oficial. Telefonul vine dotat cu un ecrancu o diagonala de 5 inci, cu o rezolutie HD, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 si va fi disponibil in doua [] Motorola Moto G, lansat oficial: cel mai popular mid-range are succesor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

OnePlus 2 e oficial: cel mai dorit telefon vine la un pret excelent

Dupa cateva luni de zvonuri si peste o luna de promovare intensa din partea companiei, OnePlus 2 a fost anuntat oficial. Dotarile sunt la nivelul promisiunilor, iar pretul este, de fapt, mult mai mic decat ne asteptam. Acestea sunt toate informatiile esentiale despre OnePlus 2. OnePlus 2 e un telefon despre care compania spune ca [] OnePlus 2 e oficial: cel mai dorit telefon vine la un pret excelent Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai DUR atac al Turciei asupra kurzilor, de la inceputul actualei campanii

Aviatia militara turca a lansat in noaptea de marti spre miercuri cel mai intens atac asupra pozitiilor militantilor kurzi din nordul Irakului de la lansarea raidurilor aeriene, spre finalul saptamanii trecute, a anuntat miercuri un oficial guvernamental turc.

Windows 10 este disponibil incepand de miercuri, fiind cel mai sigur sistem de operare de pana acum

Microsoft anunta disponibilitatea Windows 10 incepand de miercuri atat pentru utilizatorii independenti, cat si pentru companii, acesta fiind cel mai sigur sistem de operare de pana acum, atat prin intermediul.

Daca iti cumperi OnePlus 2, cel mai bine ar fi sa nu-l descarci

In ciuda faptului ca se vrea un nouflagship killer, OnePlus 2 nu beneficiaza de o tehnologie pentru reincarcare rapida. Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului a fost lansat, iar in ciuda numeroaselor elemente noi incluse, OnePlus 2 a fost criticat pentru unele lipsuri. Dupa cum scriam intr-un articol precedent, unul dintre cele mai [] Daca iti cumperi OnePlus 2, cel mai bine ar fi sa nu-l descarci Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android

Dupa ce a reusit sa doboare toate recordurile de profitabilitate pe iOS, recent lansatul Fallout Shelter se pregateste sa soseasca pe Android. Pentru foarte mult timp, Candy Crush Saga al celor de la King a fost cel mai profitabil joc disponibile pe platforme mobile gen iOS sau Android. Aceasta realizare era cu atat mai impresionanta [] Cel mai profitabil joc de pe iPhone soseste pe Android Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare ranch din SUA, de vanzare

Situat in Texas, la distanta de 280 km de Dallas, WT Waggoner este cel mai mare ranch din SUA, cel mai celebru si cel mai scump, fiind anuntat la vanzare pentru suma de 725 milioane dolari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )