Libnet.ro
UNICEF

16:00

Windows 10 este prezent acum pe mai mult de 900 de milioane de dispozitive

Adevărul Adevărul,
Windows 10 este prezent acum pe mai mult de 900 de milioane de dispozitive

Informatia a fost transmisa de vicepresedintele Microsoft, Yusuf Mehdi, intr-o postare pe reteaua de socializare Twitter. continuă pe Adevărul

Cand se trece la ora de iarna 2019. Noaptea in care vom dormi mai mult e aproape

Echinoctiul de toamna a avut loc luni, 23 septembrie, asa ca intrebarea aflata in mintea tuturor acum este cand se trece la ora de iarna 2019?. Cand se trece la ora de iarna 2019? Ora de iarna este trecerea la ora legala oficiala standard, legata de conceptul de ora astronomica, folosita in majoritatea tarilor ori .

Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complica mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victima, aduce acuze la adresa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT in data de 18 septembrie, DIICOT informa ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul .

O noua scumpire pentru romani. De ce va costa mai mult apa la raft

Legea resurselor hidrominerale, aflata in dezbatere in prezent la Senat, va genera scumpirea apei la raft cu minimum 10%, efect al introducerii redeventei pentru apele de izvor si de masa, de 4 eurometru cub,.

SE DAU BANI iN PLUS la pensie! GATA, LEGEA S-A SCHIMBAT! VEZI AICI CUM POTI PRIMI cu 15% MAI MULT

Vesti bune pentru pensionarii romani! Noua lege a pensiilor va suferi o serie de modificari! Iata despre ce este vorba! Este vizat modul de acordare a sporurilor pentru vechimea in munca. Aceste sporuri pot.

Utile: Oamenii care se lasa de fumat mananca mai mult. Mit sau realitate?; Zece atractii turistice despre care europenii cred ca trebuie vizitate macar o data-n viata

Sapte alimente care te ajuta sa dai burta jos. Ceea ce face iaurtul grecesc ideal in curele de slabire este. Sapte zone ale corpului pe care sa nu le atingi cu mana. Te intrebi de ce iti apar cosuri? E posibil ca alimentatia si hormonii sa nu fie de vina pentru aceasta problema, ci.

Raportul OMS privind sanatatea: Bogatii traiesc cu sapte ani mai mult decat cei saraci

Acesta va trebui sa fie guvernul luptei impotriva inegalitatilor, a declarat proaspatul ministru italian al sanatatii, Roberto Speranza, recent desemnat. Si-atunci va trebui sa ne suflecam bine manecile, deoarece in ultimii ani, problemele de sanatate ale italienilor au crescut vizibil. Acest lucru a fost dezvaluit si de cel mai recent raport OMS, Organizatia Mondiala a Sanatatii, privind conditiile de viata din Europa, scrie Rador, citand La Stampa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )